Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOSADILO MU SLUŠATI

Nakon tri godine brojnih tračeva o ljubavnicama, Brad Pitt napokon odgovorio na glasine

Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL
1/8
12.12.2019.
u 11:00

Otkad se razveo od Angeline, Brad se svim silama trudi sačuvati svoj privatni život od očiju javnosti koje ga prate u stopu.

Brad Pitt u najnovijem se intervjuu za New York Times osvrnuo na brojne tračeve koje kruže već skoro tri godine.

Naime, planetarno popularnog glumca, otkad se razveo od Angeline Jolie, mediji su povezivali s brojnim ženama. 

Glumac je priznao kako, kad je to moguće, izbjegava novinske natpise i tračeve pa tako rijetko kad čita brojne članke koji gotovo svakodnevno izlaze na stranim portalima. 

– Naravno da to ne mogu potpuno izbjeći, no kada mogu, ne čitam. Doista ne znam s koliko su me žena povezali u posljednje dvije ili tri godine i nijedna od tih priča nije bila istinita. Možda je tu i bilo nečega, no to vjerojatno nije značilo ništa – rekao je Brad.

Glumca se od razvoda povezivalo s profesoricom Neri Oxman, dizajnericom nakita Sat Hari Khalsa, ali i kolegicom Alijom Shawkat.

Otkad se razveo od Angeline, Brad se svim silama trudi sačuvati svoj privatni život od očiju javnosti koje ga prate u stopu. 

Iako smo ga znali viđati u društvu mnogih ljepotica, Brad nikada nije javno potvrdio da s nekom ima ljubavni odnos. 

Podsjetimo, Brad i Angelina rastali su se 2016. godine nakon dvije godine braka. Upoznali su se 2004. na snimanju filma ''Gospodin i gospođa Smith''. Kolege sa seta odmah su se zaljubili, iako je Brad tada bio u braku s Jennifer Aniston. Vjenčali su se nakon gotovo deset godina veze, 2014.

Par ima šestero zajedničke djece – Maddoxa (18), Paxa (15), Zaharu (14), Shiloh (13), Vivienne (11) i Knoxa (11).

Brad je u jednom intervjuu priznao kako je alkohol jedan od krivaca za razvod s Angelinom.

Otišao je daleko koliko je mogao pa se borio s time, priznao je glumac. Nakon razvoda godinu dana zbog tog problema bio je član grupe anonimnih alkoholičara

– Razvod je bio zaista kompliciran. Pred kraj moje veze s Bradom nisam se mogla prepoznati, kao da sam izgubila dio sebe... postala sam manja, nebitna, iako to nisam pokazivala. Bila sam duboko, istinski tužna, povrijeđena, ali s druge strane bilo je zanimljivo uroniti u poniznost i osjećaj beznačajnosti – priznala je tada Angelina. 

Ključne riječi

Komentara 7

SH
Shalan
11:29 12.12.2019.

S tom zbrčkanom ženom 90% muškaraca bi se odalo alkoholu.

DU
Deleted user
11:55 12.12.2019.

općepoznato je da alkohol ponekad dovede do neželjenih ljubavnih odnosa a i negativno utječe na mušku potenciju

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
14:05 12.12.2019.

Daj se makni Brad, nego kako je slavuj iz Mrčajevaca danas sve u redu ? Pitaju ga za vanbračno dete a on se loše oseća, nema vesti, nestrpljivi smo 😅

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije