Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE POTVRDA

Nakon tragičnog gubitka zakleo se da ne želi brak ni djecu, ali s njom je odlučio stati pred oltar!

Keanu Reeves i Alexandra Grant
Foto: Profimedia
1/5
02.05.2020.
u 20:30

Nakon gotovo tri desetljeća, čini se da je Keanu Reeves našao bolju polovicu.

Otkako se u studenom po prvi put pojavio na crvenom tepihu s partnericom Alexandrom Grant, glumac Keanu Reeves je pod povećalom javnosti jer je ona prva žena s kojom se izložio medijima nakon gotovo tri desetljeća. Skoro nevidljivi i ispod radara čuvali su svoju vezu od svih, a sada se šuška kako se par u tajnosti zaručio.

Keanu Reeves i Alexandra Grant
1/7

Naime, svoju vezu otkrili su prošlog studenog držeći se za ruke na crvenom tepihu na jednoj gala večeri u Los Angelesu, a otada su potekle brojne glasine o razvoju njihovog odnosa. Neimenovani izvor za Woman's Day otkrio je da je glumac postavio veliko pitanje Alexandri na proslavi Nove godine u Hollywood Hillsu na njezin rođendan.

- Alex je držala vijesti o zarukama izvan dodira, ali nije mogla zadržati svo uzbuđenje za sebe i presretno je pokazala prijateljima sjajući prsten na svojoj ruci - rekao je izvor za Woman's Day koji je među ostalim i dodao kako su spremni stati pred oltar, ali u privatnom okruženju i to na otoku Honolulu kasnije ove godine.

Na ceremoniji, govori izvor, htjeli bi biti samo oni i nekoliko svjedoka.

Tema braka za Alexandru nije netaknuta. Ona je u posljednjem intervju za Vogue na pitanje o tome razmišlja li o braku odgovorila je sasvim spremno kroz osmijeh: "Ispričala bih vam o tome uz čašu vina...". U istom intervjuu opisala je kako se dobila ogroman broj poziva nakon njihovog pojavljivanja u studenom i da joj iskustvo romantične veze uvelike utječe na izgradnju identiteta.

Za sada, nema službene izjave od para nakon ovih spekulacija, ali fanovi su uvjereni da će se vjenčanje obistiniti.

Inače, s Alexandrom je surađivao još od 2011. godine kada je objavio zbirku pjesama "Ode To Happiness" i onda ponovno 2016. objavivši knjigu "Shadows". Za oba izdanja, Alex je bila zadužena za vizualno rješenje, a zajedno su osnovali i izdavačku kuću "X Artists' Books". 

Foto: PA/Pixsell

Keanu Reeves za razliku od većine hollywoodskih zvijezda živi poprilično povučeno i ne viđamo ga često na društvenim događanjima, a svoj privatni život voli držati podalje od medija. Dok je na poslovnom planu nizao uspjehe, privatno su mu se nizale tragedija za tragedijom. Težak udarac doživio je kada se njegov najbolji prijatelj River Phoenix predozirao 1993., u dobi od 23 godine. Taj ga je tragični gubitak pratio cijeloga života jer se s time nikada nije pomirio.

“River je bio izuzetan čovjek i glumac. Izvrsno smo se slagali i jako mi nedostaje. Često mislim na njega”, rekao je jednom prilikom Keanu Reeves. Pet godina nakon smrti Phoenixa, 1998. godine glumac je upoznao ljubav svoj života, mladu američku glumicu Jennifer Syme. Ubrzo su se zaljubili i već iduće godine Jennifer je nosila njihovu kćer. Nažalost, u osmom mjesecu trudnoće Jennifer je izgubila dijete.Smrt njihove kćerkice ih je razdvojila, no ostali su dobri prijatelji. No, Jennifer se ubrzo odala porocima i samo 18 mjeseci kasnije poginula u teškoj automobilskoj nesreći vraćajući se s partyja Marilyna Mansona. Keanu je nakon njezine smrti bio potpuno shrvan, odgodio je sva snimanja, a godinama poslije govorio je kako zbog svega što je proživio ne želi ozbiljnu vezu ni djecu.

Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije