Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije joj bilo lako

Nakon tragične smrti supruga i drugog kratkog braka, glumici se sreća osmjehnula

Foto: profimedia
1/5
22.06.2020.
u 08:30

Glumica Michelle Williams u 40. godini rodila je svoje drugo dijete i navodno se u tajnosti i treći put udala.

Koliko je neočekivanih obrata bilo u životu glumice Michelle Williams da bi mogli poslužiti za jedan filmski scenarij. Uspješna glumica već s 15 godina odselila se od roditelja i iz Montane preselila u Los Angeles. Četiri godine kasnije na audiciji za hit tinejdžersku seriju "Dawson Creek" dobila je ulogu Jen Lindley i seriju će snimati pet godina.

To joj je otvorilo vrata Hollywooda. Uloga koja će joj obilježiti karijeru i privatni život je uloga Alme Beers Del Mar u filmu "Planina Brokeback". Zahvaljujući ovoj ulozi dobila je prvu nominaciju za Oscara, a na snimanju je počela romansu s glumcem Heathom Ledgerom. Sljedeće godine par je dobio kćer Matildu, a tri godine nakon što su se upoznali Heathov život je tragično završio. Glumac je preminuo 22. siječnja 2008. godine od predoziranja kombinacijom lijekova i droge.

Foto: profimedia

- Sve se dogodilo odjednom. Kao da smo znali da moramo mnogo toga obaviti na brzinu jer nemamo previše vremena na raspolaganju - rekla je u jednom intervju Michelle o svom braku s Ledgerom. Glumica se prošle godine nakon devet mjeseci braka rastala od svog drugog supruga glazbenika Phila Elveruma. U vrijeme kad je njezin razvod finaliziran započela je romansu s redateljem Thomasom Kailom. Michelle je u 40. godini nedavno rodila svoje drugo dijete, a glumica i redatelj navodno su se u tajnosti i vjenčali. Glumica rijetko priča o svom ljubavnom životu pa je tako bilo i ovaj put i vijest da je rodila drugo dijete medijima su ispričali njezini prijatelji koji kažu kako se prinovi jako razveselila njezina kći Matilda.

VIDEO Sve ljubavi Severine Kojić

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije