Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se

Nakon teškog razdoblja, Nives Ivanišević se vratio osmijeh na lice: Nije svaka godina uspješna

Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/10
17.11.2020.
u 20:05

Podsjetimo,  u srpnju se oprostila od mame Vesne, a radijska voditeljica priznala je javno da je iza nje najteži period u životu. Gotovo četiri mjeseca kasnije, krajem listopada, voditeljica je objavila da je ponovno u eteru narodnog.

Voditeljica Nives Ivanišević na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj se široko osmijehuje, a uz nju je dodala i inspirativan citat glumice Reese Witherspoon. 

"Nije svaki dan uspješan. Nije svaka godina uspješna. Morate nastaviti slaviti dobro" napsiala je voditeljica.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo,  u srpnju se oprostila od mame Vesne, a radijska voditeljica priznala je javno da je iza nje najteži period u životu. Gotovo četiri mjeseca kasnije, krajem listopada, voditeljica je objavila da je ponovno u eteru narodnog.

Radijskoj voditeljici i supruzi tenisača Gorana Ivaniševića preminula je voljena majka s kojom je bila iznimno bliska, a koliko joj nedostaje, Nives je dala do znanja objavom na društvenim mrežama. Objavila je selfie koji je posvetila majci i napisala: "Najbolji osjećaj na svijetu jest znati da sam mali dio tebe", napisala je Nives i dodala: "Mama." Ganute pratiteljice mahom su joj ostavljale srca i pisale poruke podrške. 

Nives inače ne govori često o svojem privatnom životu, no i u rujnu se prisjetila majke kada je njezin sin Oliver slavio rođendan.

 

Ključne riječi

Komentara 3

CO
Content
23:26 17.11.2020.

Ček..3 mj. nedolaska na posal za smrtni slučaj? Pa kak? Koja to firma dopušta? Od čega je plaćala stan(arinu) na Banu, od čega kupovala pelene malom, hranu..? A, jojjjj..ima bogatog muža, zaboravih.. :/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije