Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Nakon strastvenog poljupca, Milena napravila kaos: Plačući, izderala se na Nevena i napustila show: 'Srami se!'

Foto: RTL Screenshot
1/9
16.04.2021.
u 09:17

Milena je tada počela plakati i histerizirati, a ostale kandidatkinje sjedile su i u šoku gledale.

Natjecateljica Milena Kobajashi ex Karađorđević (44), poznata i kao Vita Maslačak te Ivanka Milutinović, već se pobrinula da napravi show u 13. sezoni "Ljubav je na selu". Milena je ponovno odlučila potražiti ljubav, a ovog puta završila je na farmi Nevena Landeka (26). Njihov prvi susret izazvao je golemu pozornost, a Neven je, čim ju je ugledao, priznao da mu Milena sviđa. Milena nije dugo čekala pa je odmah nakon predstavljanja prešla s riječi na djela i farmeru dala lekciju iz ruskog jezika. Neven nije shvatio o čemu priča, no Milena mu je brzo demonstrirala i strastveno ga poljubila.

No, sada je napravila potpuno drukčiju predstavu. Naime, kako bi što bolje upoznao djevojke i tako si olakšao odluku koju će povesti na svoju farmu, Neven im je postavljao ozbiljna pitanja poput imaju li ozbiljne namjere, je li on njima samo avantura, kada misle imati djecu... No, to je Milenu poprilično naljutilo. 

– Jesi li spremna biti vjerna? Jesi li spremna u životu stvarati obitelj, djecu? – pitao je Neven, na što je Milena odgovorila: – Nisi bio iskren jučer. Zašto tako nisi nastupio jučer? Nisi bio fer. Stvarno si me sada povrijedio. 

Foto: RTL Screenshot

Milena je tada počela plakati i histerizirati, a ostale kandidatkinje sjedile su i u šoku gledale. – Što sam ti krivo napravila? Trebao si mi odmah nakon onog poljupca reći da ti se to ne dopada! Ja sam do kosti iskrena osoba! Ja imam obitelj, što ću im reći? – urlala je Milena. Zaključila je i kako joj je Neven najdraži farmer, a potom dodala: – Neven Landek više ne postoji!

Kad je došao trenutak da Neven odabere koje tri djevojke idu s njime na farmu, Milena je samu sebe diskvalificirala, a na odlasku mu je izgovorila ružne riječi i napustila show. Dok je odlazila, Milena mu je dodala: ''Srami se!''

Foto: RTL Screenshot

Podsjetimo, Neven je za Milenu na prvom dejtu rekao da bi volio imati takvu ženu jer je ona "žena zmaj". 

"Ajmo se malo ispipati. Ne da mi se pričati, ja bih odmah djelovala", rekla je Milena i skinula Nevena do pasa te zaključila da je farmer dobro građen. A onda je uslijedilo nešto čemu se ni sam nije nadao. 

"Možeš me dotaknuti za 'jednu grud'", rekla mu je, a Neven je prvo pao u trans, ali naposljetku i učinio što je zatražila. "Zamiješao je 'grud' baš kako bi i sama moja majka zamijesila tijesto za palačinke. Zadovoljna sam, ima prolaznu ocjenu", zaključila je Milena.

VIDEO>> Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a prije nekoliko dana proglašena je – milijarderkom!

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar marela
marela
10:13 16.04.2021.

Ta Milena-Ivanka-Vita je ocito placena od RTL -a da ponizava kandidate. No sve u svemu LJNS je javni kupleraj i nije mu mjesto na tv,a ako vec prikazuju neka bude iza ponoci

WA
Walter009
11:02 16.04.2021.

Uspjeli su postati gori i od Krv nije voda!!!! Neodogovrno je da RTL bira toliko osoba sa psihičko upitnim stanjima

MR
mrsic11
10:06 16.04.2021.

stari moj kakvi su ovo debili ja ne mogu vjerovat i jos to ljudi i gledaju sve govori kakvo nam je stanovništvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije