Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIK BROJ ZARAŽENIH

Nakon što su mu zabranili koncert, Tomislav Bralić ogorčen: 'Ne daju mi raditi i pjevati'

Šibenik: Koncert Tomislava Bralića i Klape Intrade na Tvrđavi sv. Mihovila
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/7
22.10.2020.
u 16:00

Klapa Intrade s Tomislavom Bralićem trebala je nastupati jučer u jednom zadarskom restoranu, ali koncert je odgođen zbog pooštravanja mjera.

Pandemija koronavirusa bacila je sve na koljena, a posebno izvođače u glazbenoj industriji. Posljednji je takav slučaj koncerta Klape Intrade koji se sinoć trebao održati u zadarskom restoranu Stari Most, no koncert je odgođen zbog pooštravanja mjera zaštite u Zadarskoj županiji.

- Zbog nepovoljne epidemiološke situacije u zemlji posljednjih dana (kumulativna incidencija (KI) je sa 52,9 narasla na 83,3 oboljelih na 100.000 stanovnika u 14 dana) Stožer civilne zaštite Zadarske županije mišljenja je da u ovom trenutku treba odgoditi navedeni događaj kako bi se ovom mjerom prevencije smanjio rizik unošenja i širenja bolesti na našu populaciju - kazao je tamošnji stožer za Kalelarga.info, a uskoro je stigla i reakcija restorana gdje se trebao održati koncert.

Šibenik: Koncert Tomislava Bralića i Klape Intrade na Tvrđavi sv. Mihovila
1/12

- Dragi naši, unatoč našoj želji i trudu da se opustimo i uživamo uz Klapu Intrade, makar pod maskama, iako smo ispoštovali sve propisane mjere, moramo vas obavijestiti da je nastup otkazan - pisalo je osoblje restorana na društvenim mrežama napominjući da su imali spremne uvjete za održavanje događaja prema uputama epidemiologa.

O svemu je progovorio i Tomislav Bralić.

- To je glupost, totalna glupost. Čovjek je potrošio za hranu, vino, klapu, razglas i dan prije su mu odgodili, totalna glupost. Što je najgore, sve je mjere ispoštivao, što god su oni tražili, tako je on meni rekao. Vlasnik restorana je makao stolove i sve, stavio je i maske, mjerenje temperature, redare. Nema tu plesa, to bi bila večera i uživanje u pjesmi. Jednostavno mi ne daju raditi i pjevati. Samo znam da sam ogorčen i da nisam pjevao cijelu godinu - rekao je za 24 sata.

Komentara 4

DU
Deleted user
17:10 22.10.2020.

Krasan umjetnik gdje god se pojavi veliku radost sije po svijetu. nadam se da ce ovo zlo sto nas je zadesilo nestati jako brzo.

Avatar Cornelius
Cornelius
17:03 22.10.2020.

Braliću, kolko sam skužil tebi niko nije zabranil raditi. Samo pjevati. Razumljivo.

SA
samograd
16:54 22.10.2020.

Bereš masline i pjevaš,tko ti to može zabraniti!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije