Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razlika

Nakon što su joj paparazzi ulovili guzu prepunu celulita, J. Lo objavila fotošopiranu verziju

Foto: Profimedia/Instagram
1/10
12.01.2021.
u 22:00

Dan nakon što su fotke dospjele u javnost, Jennifer je na svom Instagramu objavila 'prepravljenu' verziju fotografija s plaže, a na prvi pogled je odmah vidljiva razlika.

Slavna glumica i pjevačica Jennifer Lopez odmara na otočju Turks i Caicos, a idiličnim fotografijama često se hvali i na svom Instagramu. Iako su tamo gotovo sve fotografije besprijekorno dotjerane i provučene kroz filtere ovih su dana u javnosti osvanule fotografije u pomalo drugačijem izdanju. U oskudnom kupaćem kostimu J.Lo krenula je na surfanje s veslom ne znajući da ju snimaju papparazzi koji su ulovili i jedan detalj koji ova diva skriva od svojih obožavatelja. Riječ je o celulitu na stražnjici koji dokazuje da ni latino diva nije savršena koliko se čini.

Foto: profimedia

Dan nakon što su fotke dospjele u javnost, Jennifer je na svom Instagramu objavila 'prepravljenu' verziju fotografija s plaže, a na prvi pogled je odmah vidljiva razlika. Pjevačica je tako popeglala svoje noge i ten, no njezinim fanovima ni to ne smeta već joj nižu komplimente na sve što postavi na društvene mreže. 

Foto: Instagram screenshot

Inače, Jennifer posljednje četiri godine uživa u romansi s Alexom Rodriguezom. Pjevačica i sportaš trude se uvijek biti modno usklađeni pa čak ako zajedno idu samo do trgovine ili u šetnju gradom. Osim mode zajednička strast im je i vježbanje pa su odmah nakon Božića i Nove godine pohitali u teretanu kako bi potrošili višak kalorija koje su dobili tijekom ovih blagdana.

Ključne riječi

Komentara 3

BE
berija
23:03 12.01.2021.

Daj, Boga ti, žena ima 52 godine, kako bi trebela izgledati? Hajde se ti slikaj i objavi svoju fotografiju, kad već prenosiš tuđe, pa da se malo rugamo.

MI
millla
07:52 13.01.2021.

Izgleda fenomenalno, jos i bolja na ovoj prirodnoj. Dupe za 10, faca za 10plus. Predivna zena.

ZA
zagi101
01:22 13.01.2021.

tri put bolja s celulitom nego mlađa šuputica s plastikom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije