Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pukovnik ptica

Nakon što se Čuček osvrnuo na brak s Veljačom, glumica je uzvratila

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell, Igor Kralj/Pixsell
1/8
05.02.2020.
u 13:00

Jelena Veljača na Instagramu je objavila fotografiju plakata nove predstave Dražena Čučeka, prve predstave u novom kazalištu.

Dražen Čuček od ove godine je član ansambla Satiričkog kazališta Kerempuh i prva uloga koju je utjelovio jest uloga pukovnika u crnoj komediji "Pukovnik Ptica". U intervjuu koji je u povodu novog angažmana i uloge dao za Gloriju, Čuček se osvrnuo na razvod
od glumice Jelene Veljače i rekao je kako mu je u braku nedostajao osjećaj poštovanja.

– Moj osobni prostor, životna vibracija na kojoj funkcioniram nije se poštovala. Kada vam netko okupira teritorij, imate potrebu vratiti ga. Imao sam potrebu vratiti svoj osobni prostor, svoju slobodu, autonomnost i glas – izjavio je Čuček i dodao kako više nema uvid u objave svoje bivše supruge na društvenim mrežama.

– Previše su me uznemiravale pa sam se odmaknuo. Sve sam blokirao i potpuno se izolirao – rekao je glumac. Danas je Jelena na svom Instagramu stavila objavu koju je posvetila upravo bivšem suprugu s kojim ima kćer Lenu.

 

 

– Kad glumac s 48 godina ode na ulicu nakon 22 godine ansambla i plaće, samo zato što vjeruje u umjetnost, to se zove građanska hrabrost – napisala je Jelena uz fotografiju plakata predstave "Pukovnik ptica" na kojoj je Dražen Čuček. Jelena i Dražen u braku su bili tri godine i roditelji su trogodišnje kćeri Lene.

Pogledajte video u kojem nam je Mia Dimšić otkrila kako je nastao hit Život nije siv

Ključne riječi

Komentara 37

Avatar transdanubier
transdanubier
13:27 05.02.2020.

ja mu se divim da je čak tri godine mogao izdržati u braku s tom ženom-zmajem! vjerojatno je stalno doma bio u papučama s pregačom i kuhačom!?

VL
vlada1
14:12 05.02.2020.

Dobro da se Čuček riješil kokoši.

IV
IvanLovac
14:07 05.02.2020.

Tri godine braka? Dobro si i izdržao. Ona je postala materijal za jednu noć i plivaj dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije