Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dino Rađa otkrio:

'Nakon što me cura pogodila, pribrao sam se i nazvao suprugu Viktoriju'

dino rađa
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/6
04.06.2014.
u 20:15

Na jednom splitskom raskršću u njega i njegov BMW GS 1200, kažu najbolji putni motocikl na svijetu, zabila se mlađa ženska osoba

Proslavljenog košarkaša Dinu Rađu (47) jedan je odlazak motociklom na kavu doveo u životnu opasnost. Na splitskom raskršću u njega i njegov BMW GS 1200, kažu najbolji putni motocikl na svijetu, zabila se mlađa ženska osoba.

– I svjedoci će to reći, a ne samo ja, da je cura prošla kroz crveno i pokupila me. I to baš na raskršću na kojem uvijek usporim 40 na sat jer se ulica s kojom se križa ne vidi zbog zida. No, baš ovoga puta bilo bi bolje da nisam usporio jer bih prošao raskršće neokrznut. Ovako me cura pogodila u zadnji kraj pa me srušila s motora. Spasila me kaciga, inače bih završio razbijene lubanje. Nakon pada, Dino je uspio nazvati suprugu Viktoriju.

– Nakon što sam se javio supruzi i kazao što mi se dogodilo, pao sam u nesvijest. Srećom, netko od očevidaca zvao je Hitnu pomoć no u bolnici su, snimajući mi glavu, ruku, nogu, ustanovili da sam prošao bez lomova. Imam trzajnu ozljedu vrata, kaciga mi se nabila na nos, pa imam ogrebotine po usnama, rukama, nogama, pričao je Dino s kućne njege, iz svog doma.

Rađi je ovo treći pad s motocikla, a kaže i posljednji. Nije li to odluka donesena u afektu za nekoga tko je na motociklu dospio do sjevera Norveške prevalivši 10.000 kilometara u 12 dana?

– Gotovo je s vožnjom na motoru, dobrim dijelom i zbog tog osjećaja da možeš biti i najoprezniji vozač i opet nastradaš. I ovaj put nastradao sam ni kriv ni dužan. Imao sam tri opomene, dovoljno da pronađem neka druga zadovoljstva. Imat ću više vremena za sviranje gitare. Na motoru više neću na duža putovanja, nego možda samo na kavu. No, moram biti još oprezniji nego ovaj put, jer i sada sam išao na kavu pa sam nastradao.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

>>Dino Rađa pao s motocikla i hitno odvezen u bolnicu

Ključne riječi

Komentara 9

IA
iamia
20:52 04.06.2014.

raskršće ili raskrižje?

SM
smoking
15:48 05.06.2014.

A sta je sa vozacicom drugog vozila? Ona nije poznata, pa za nju nije ni bitno.Mogli ste je spomenit, bez obzira tko je kriv.

HH
hhorvatic
08:06 05.06.2014.

Siromak, bas mi ga je žao ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije