Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima razlog

Nakon što ju je izbacio, Hakija otkrio zašto je stvarno odbio poljubiti Nikolinu

Ljubav je na selu
Foto: RTL
1/4
11.03.2020.
u 09:45

Inače, Hakija je u sinoćnjoj epizodi Nikolini i Marijani rekao da jedna napušta imanje, ali je obje pohvalio.

Farmer Hakija Špago iz Konjica nije se htio poljubiti s 18-godišnjom Nikolinom iz Viteza, a onda je objasnio i zašto.

"To je možda bila njezina taktika, taj poljubac, da se možda i među nama ostvari neki fizički kontakt, ali jednostavno znao sam da među nama neće biti ništa i nisam je želio zavaravati poljupcem. Nisam joj želio pružiti lažnu nadu niti je povrijediti jer mislim da je stvarno dobra cura iza koje je težak život, propali brak i dijete. Želio sam da je svi vide u pozitivnom kontekstu kao finu i kvalitetnu mladu ženu", rekao je Hakija za RTL

Ljubav je na selu
1/12

Inače, Hakija je u sinoćnjoj epizodi Nikolini i Marijani rekao da jedna napušta imanje, ali je obje pohvalio. ''Ti si jako lijepa i kulturna djevojka i imali smo mnogo zanimljivih trenutaka, ali nakon toliko hvale imam i zamjerku…'', započeo je Hakija te rekao da joj je zamjerio poljubac koji je željela jer za njega poljubac ima težinu. ''Pa i imao je težinu!'' rekla je Nikolina. ''Trebala si mi to nekako objasniti prije. Ne uzimam ti to za zlo, ali eto…'', rekao je. ''Hakija je licemjeran, jedno priča meni, jedno Marijani'', zaključila je Nikolina.

''Postoji pravilo, muškarac uvijek prvi daje poljubac'', nastavio je Hakija. ''Kad se Marijana vješala oko njega, onda se nije bunio'', kazala je Nikolina. Hakija je pohvalio i Marijanu. ''Mnogo lijepih trenutaka je bilo s tobom, ali bilo je i teških ispada. I tebi isto neću to uzeti za zlo jer je ljudski ispraviti tu pogrešku'', rekao joj je farmer te je na kraju odlučio kući poslati Nikolinu.

Ključne riječi

Komentara 1

SO
Sir Oliver
12:14 11.03.2020.

Ne znam tko je ova slatkica, ali brrrr, bljak....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije