Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sviđa li vam se?

Lajkovi pljušte! Nakon što je preboljela koronu Franka promijenila izgled

Foto: instagram
1/14
18.09.2021.
u 15:05

Za promjenu je zaslužan njezin dugogodišnji prijatelj i frizer Zvonimir, a Franka je fotografiju nove boje kose, na kojoj se vidi da više nema plavih tonova, odmah podijelila na Instagramu

Franka Batelić (29) jedna je od onih pjevačica koje pažnju ne plijene samo glasom već i atraktivnim izgledom, redovito je na listama najbolje odjevenih žena, a njezin stil kopiraju mnoge zaljubljenice u modu. Njeguje prirodan izgled, a mnogi nagađaju da je to jedan od razloga što je odlučila vratiti se svojoj, prirodnoj, smeđoj boji kose. Za promjenu je zaslužan njezin bratić i frizer Zvonimir, a Franka je fotografiju nove boje kose, na kojoj se vidi da više nema plavih tonova, odmah podijelila na Instagramu. U manje od sat vremena dobila je tisuću lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SalonFranić (@salonfranic)

Inače, Franka je nedavno morala otkazati koncert u KD „Vatroslav Lisinski“ jer je otkrila da je zaražena koronavirusom. Srećom, bolest je prošla bez težeg oblika, a obožavateljima je priznala da je izgubila miris i okus. Najteže joj je ipak palo što je morala otkazati koncert kojemu se posebno radovala:

- Mršave i 15 kg bez jo-jo efekta. - Zbog zdravstvenih komplikacija nastalih kao posljedica zaraze koronavirusom, otkazuje se koncert u Lisinski Atriumu. 😭 Iako sam jučer obećala kako ću skupiti zadnji atom snage i održati koncert najavljen za petak, liječnici su mi zabranili bilo kakvu fizičku aktivnost, a posebno pjevanje.🙁 Neopisivo mi je zao sto ću morati otkazati koncert kojemu sam se jako veselila. Jednostavno ne bih mogla publici pokloniti energiju i emociju koju zaslužuju! Ipak odlučila sam kako ne odustajem od svog koncerta u Lisinskom, čim ozdravim!- poručila je tada obožavateljima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije