Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasio se

Nakon što je podigao prašinu kritikom Stožera, Sandi se opet javio: 'Slijedi li mi Goli otok zbog mišljenja?'

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
18.08.2020.
u 16:40

Pjevač je objavio kako se želi ispričati ljudima koje je uvrijedio svojim mišljenjem nakon što je reagirao na mjeru koja se odnosi na rad noćnih klubova koji bi prema novoj odluci stožera trebali biti otvoreni samo do ponoći.

Nakon što je pjevač Sandi Cenov je u dužoj objavi na Facebooku reagirao na posljednje mjere koje je donio Stožer u svrhu suzbijanja pandemije COVID-19 i izazvao brojne reakcije, ponovno se obratio javnosti putem društvenih mreža. Pjevač je objavio kako se želi ispričati ljudima koje je uvrijedio svojim mišljenjem. 

"I dalje stojim iza svake svoje rijeci iz te objave. Ali osjećam potrebu da se ovim putem ispričam svim ljudima, koje sam možda uvrijedio svojim mišljenjem, a tu prvenstveno mislim na zdravstvene radnike, koji se s ovom dramom bore kako znaju i umiju. I to iz srca, a ne zbog skupljanja političkih bodova. Komentari, koji dovode u pitanje moju 'stručnost' su potpuno promašeni, jer zaista nisam bas nikakav stručnjak i nisam svoj post objavio u nekom stručnom biltenu, nego na svojoj fb stranici. A nadam se da još uvijek u demokraciji, za koju smo se borili, imamo pravo na svoje mišljenje!? Ili mi možda slijedi Goli otok, zbog same činjenice sto imam svoje mišljenje?! I dok puno više ljudi ovoga trena u svijetu umire od gladi, kao i od nekih drugih bolesti, koje se eto ne zovu Covid 19, o tome u medijima ni slova", napisao je Cenov i nastavio:

Foto: Daniel Pavlić

"Osobno znam ljude, kojima zbog posijane panike od korone ne može biti pružena adekvatna zdravstvena skrb. I nikom ništa. Educirajte nas, uputite nas kako da se nosimo s ovom nezapamćenom krizom. I probajte biti dosljedni u tome nakon svih ovih zbunjujućih i kontradiktornih uputa. Ali nemojte nam ukidati građanska prava i pravo na dostojanstvo, jer to nas tjera na bunt iz inata i neposluh. I naravno, na pisanje postova, poput mog prethodnog" zaključio je. 
Podsjetimo, Sandi je reagirao na mjeru koja se odnosi na rad noćnih klubova koji bi prema novoj odluci stožera trebali biti otvoreni samo do ponoći. 

Ključne riječi

Komentara 27

CR
crocro
17:13 18.08.2020.

Kada bi postojao Goli otok, onda bi ga ovaj gospodin, koji je navodno pjevač ali i prodavač svoje pameti i mudrosti, sigurno i zaslužio.

DE
DeepState
17:31 18.08.2020.

Ne slijedi ti Goli Otok jer je ovo demokratska zemlja, samo si ispao glup ko k... u društvu. Nemaš elementarno obrazovanje iz medicine i epidemiologije da bi mogao komentirati i najmanju sitnicu vezano uz pandemiju jer nemaš blage veze o tome. Nažalost društvene mreže daju mogućnost svakome da lupeta o bilo čemu.

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
17:16 18.08.2020.

ček, pa epidemija traje već skoro pola godine (6 miseci) a ovaj još traži da ga se educira...pa čovječe di ti živiš? od ožujka svi svjetski epidemiolozi ponavljaju isto: nosite maske, držite distancu i dezinficirajte ruke...ako do sad nisi too shvatio, onda ni nećeš...a tinejdžerski bunt i neposluh je za one koji imaju zakržljali tinejdžerski mozak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije