Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jaka kad je najteže

Nakon što je pobijedila rak jajnika, Kathy Bates bori se s rakom dojke

kathy bates
reuters
13.09.2012.
u 09:53

Jedna od najboljih američkih glumica prije nekoliko tjedana podvrgnuta je dvostrukoj mastektomiji.

Prije devet godina borila se s rakom jajnika i uspjela pobijediti zloćudnu bolest. No jedna od najboljih američkih glumica 64-godišnja Kathy Bates nedavno se suočila s novim zdravstvenim problemima, otkrila je da ima rak dojke.

Podvrgnuta je prije nekoliko tjedana dvostrukoj mastektomiji, nedugo nakon što joj je rak dojke i ustanovljen.

– Poslije mnogo promišljanja podvrgla sam se zahvatu. Na sreću ne moram na zračenje ni kemoterapiju. Moja obitelj naziva me mačkom jer se uvijek dočekam na noge pa ni ovaj slučaj nije iznimka – rekla je oskarovka za magazin People.

– Liječnici su me uvjerili da ću još dugo živjeti. Radujem se povratku na posao gdje radim ono što volim – poručila je glumica koja se raduje i dodjeli nagrada Emmy gdje je nominirana u dvije kategorij­e.


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije