Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRESNA SITUACIJA

Nakon što je pjevač završio u bolnici, brat na sudu dobio zabranu prilaska

Foto: Profimedia, Instagram kolaž
1/4
23.11.2019.
u 08:00

Sud kaže da Aaron ne smije kontaktirati brata telefonom, mailom ni preko društvenih mreža sve do studenog 2020. Iako je nakon što je dobio zabranu prilaska sestri bio izrazito uzrujan, u srijedu je bio mnogo mirniji te je snimio video za Instagram.

Pjevaču Nicku Carteru, bivšem članu megapopularne grupe Backstreet Boys odobrena je zabrana prilaska koju je zatražio protiv brata Aarona u trajanju od godinu dana. Braća se nisu pojavila na sudu, a Nickova je odobrena odmah nakon što je produženje zatražila i njihova sestra Angel Conrad. 

Sud kaže da Aaron ne smije kontaktirati brata telefonom, mailom ni preko društvenih mreža sve do studenog 2020.
Iako je nakon što je dobio zabranu prilaska sestri bio izrazito uzrujan, u srijedu je bio mnogo mirniji te je snimio video za Instagram.

- Želim svojoj obitelji sve najbolje. To je bila jako stresna situacija - kazao je Aaron dok mu je psić lizao lice. U videu je isto tako prisutna i narukvica koju je dobio prije tjedan dana u bolnici. 

Naime, Carter je završio u bolnici zbog nepoznatih razloga. Njegova bolest nije zaustavila njegovu majku Jane Carter da objavi fotografiju na kojoj njezin sin leži u bolničkom krevetu bez svijesti. Objavom je dala do znanja da će se brinuti za njega.

– Mama će se pobrinuti za tebe – stoji ispod fotografije koju su komentirali mnogi fanovi upitavši što se dogodilo, je li u pitanju opet droga, gdje mu je djevojka s kojom je nedavno bio viđen... Osim toga, fanovi izražavaju veliku zabrinutost i upućuju svoje molitve pjevaču koji se dugo bori s demonima ovisnosti.

Njegova majka Jane na Twitteru je objavila kako će ona održavati njegove društvene mreže dok se ne oporavi. Podsjetimo, Aaron je nedavno priznao javnosti da mu je dijagnosticirana shizofrenija, bipolarni poremećaj , manična depresija i akutna anksioznost. Tijekom intervjua u emisiji "The Doctors", Aaron je gledateljima pokazao vrećicu punu lijekova koji su njegova terapija za navedena stanja, a zatim je izjavio kako je to "njegova stvarnost i da nema što skrivati".

Pogledajte koji su glumci ugrozili zdravlje zbog uloga:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije