Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trudnica u problemu

Nakon objave o dolasku prinove, Ella Dvornik se požalila obožavateljima

Foto: Instagram
1/7
02.10.2019.
u 10:10

Ella je svojim pratiteljima prije nekoliko dana otkrila da će njihova obitelj postati bogatija za još jednog člana

Nakon što je objavila da je drugi put trudna, Ella Dvornik priznala je kakve probleme ima.

- Trudničke tragedije #1. Piša ti se kao da si bila zarobljena u liftu 36 sati, trčiš na WC. Guraš sve ukućane s puta, slow motion, eksplozija iza tebe, drama. Sjedneš na WC. 3 kapljice - objavila je blogerica probleme na svom Instagram profilu.

Foto: Screenshot Instagram

Ella je svojim pratiteljima prije nekoliko dana otkrila da će njihova obitelj postati bogatija za još jednog člana.

– Više ljubavi, manje sna. Proljeće 2020. – napisala je Dvornik uz simpatičan video sa suprugom Charlesom i kći Balie. Sretnom vijesti pohvalio se i Charles. – Troje postaje četvero. Druga verzija Balie u nastajanju – napisao je Ellin suprug. Javila se i baka Danijela Dvornik. – Ja već znam i pripremam se. Uvela sam dva treninga dnevno da to mogu izdržati – našalila se Danijela u komentarima.

Inače, Ella i Charles vjenčali su se u veljači ove godine u tajnosti nakon pet godina veze i to u Las Vegasu. Da razmišljaju o proširenju obitelji, dalo se naslutiti još u ožujku kada nam je Ella u intervjuu za Ekran priznala da se trenutačno nalazi na životnoj prekretnici. – Trenutačno tražimo novi dom, to nam je fokus. Želimo naći nešto po našoj mjeri. Budućnost planiram svakako, ali spremna sam na prepreke i iznenađenja na putu. Najviše se veselim vidjeti Balie kako odrasta u, nadam se, jako dobru i talentiranu djevojku, a tko zna... možda dobije još nekoga da je zabavlja – kazala je tada sa smiješkom influencerica.

Ključne riječi

Komentara 2

BA
BakaMraz
19:43 02.10.2019.

Pobogu, pa zar opet? Pa koga je briga?

ZI
zip123
22:53 02.10.2019.

Pa,jel dosta vec jednom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije