Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Nakon što je izgubila preko 70 kg Marica se pohvalila još jednim uspjehom: 'U džepu je'

Foto: Instagram, RTL
1/8
05.09.2021.
u 09:00

No, prije ulaska u show, Marica se susrela s brojnim životnim problemima, a neke od njih početkom je mjeseca podijelila u emotivnoj objavi na Instagramu kada je otkrila kako je zbog korone izgubila četiri posla i kosila travu samo kako bi platila račune.

Maricu Koroliju (33) javnost je upoznala kada je postala jedna od finalista pete sezone emisije 'Život na vagi' u kojoj je osvojila srca mnogih gledatelja. Marica je u show ušla s nešto više od 134 kilograma, a iz kuće je izašla s 99,5 kilograma. Nakon showa je izgubila još 18 kilograma.

No, prije ulaska u show, Marica se susrela s brojnim životnim problemima, a neke od njih početkom je mjeseca podijelila u emotivnoj objavi na Instagramu kada je otkrila kako je zbog korone izgubila četiri posla i kosila travu samo kako bi platila račune.

Marica je ipak kasnije otkrila da je dobila posao u jednoj autoškoli, a sada se pohvalila novim uspjehom. Naime, položila je vozački CE kategorije. HAK kaže da to znači da sada može upravljati kombinacijom vozila koja se sastoji od vučnoga vozila kategorije C kategorije i priključnog vozila čija najveća dopuštena masa iznosi više od 750 kg.

Foto: Instagram

Inače, Marica je u show ušla sa 134 kilograma i na finalnom vaganju vaga je pokazala kako ima 81,8 kilogram, stoga je u showu tijekom pet mjeseci izgubila 52,3 kilograma. Za ovu emisiju kaže da joj je promijenila život iz temelja, a njezina priča i put transformacije postao je uzor mnogima te je njezin uspjeh dirnuo i trenera Edu Mehmedovića koji je zaplakao kad se Marica pojavila u finalu. U svojim objavama na Instagramu Marica često ističe kako njezin put još nije gotov kao ni njezina borba. Marica je i nakon showa izgubila 18 kilograma.

Sada je pokazala kako je izgledala prije samo četiri godine,a razlika u izgledu je očita.  Naime, objavila je fotografiju na kojoj je s prijateljicom u autu, a sličnu je snimila i prije četiri godine, kada još nije bila jedna od kandidatkinja showa.  Uz objavu Korolija je napisala "Meni fali, danas, koja kila". Podsjetimo, Marica je nedavno objasnila kako je zbog situacije s koronavirusom ostala bez četiri posla. 

"Prije otprilike godinu bila sam na dnu. Od četiri posla odjednom, prestala je dolaziti zarada od sva četiri (COVID) te sam išla ljudima kositi travu i cijepati drva kako bih mogla platiti račune. I tako sjedim vani i pričam susjedi (bakica) kako ne vidim izlaz i kako se sve ruši, a ona samo šuti i ništa ne govori. Tu istu noć dobila sam broj od njena sina da ga nazovem jer mu je pričala o meni i prije. Tu istu noć on mi je rekao da sam odličan profil za instruktora (moje trenersko iskustvo) i pitao što ja mislim o tome. Naravno, objeručke sam prihvatila. Upisala sam prekvalifikaciju na Učilištu Laura, primljena sam na Život na vagi te sam promijenila svoj život za 360 stupnjeva", napisala je i dodala:  "Iz svega ovoga naučila sam da ona izreka doista vrijedi: 'Kada ti život da limune, napravi limunadu.' I evo me danas. Sretna sam, ispunjena, živim život punim plućima i okružena ljudima kojima vjerujem i koje volim", kazala je i dodala da je Edin Mehmedović, jedan od trenera iz showa, velik čovjek, ali da će "detalje zadržati za sebe". Edin je bio posebno ponosan na Maricu zbog transformacije.

VIDEO Omiljena sramežljiva princeza bila je prava ikona stila

Komentara 1

DU
Deleted user
11:19 06.09.2021.

Uvažena , tvrdiš " te sam promijenila svoj život za 360 stupnjeva". Dakle , nisi napravila ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije