Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poručila splitu

Nakon što je izbačena iz vile i pokradena, Nikolina za Splićane ima novu poruku

Foto: Instagram Asos
1/7
14.08.2020.
u 14:59

Podsjetimo, Nikolina je ispričala kako su 12. dana boravka u vili, s 30. na 31. srpanj izbačeni na ulicu.

Voditeljica Nikolina Ristović odlučila je neugodnost i nesreću s odmorom u Dalmaciji ostaviti iza sebe. Kako tvrdi, izbačena je iz vile u Kaštel Starom i pokradena za vrijednost između 275 i 300 tisuća eura. 

No, čini se da joj čak ni to neće uništiti lijepe uspomene iz Splita pa je novom fotkom s plaže Splićanima poručila da neće pamtiti ono ružno. 

Foto: Instagram screenshot

"Kada sagledaš zlo u samoj esenciji onda bolje vidiš i kontrast. Tek sada vidim koliko su Splićani i Splićanke širokogrudni ljudi", poručila je.

Podsjetimo, Nikolina je ispričala kako su 12. dana boravka u vili, s 30. na 31. srpanj izbačeni na ulicu. Vlasnica vile u kojoj su ljetovali je Ana Šabić, supruga Slovenca Roka Gale. On je navodno napao njezinog muža Vidoja, a Nikolinina kći Hana pala je u nesvijest zbog stresa i završila na Hitnoj. Par je navodno ostao i bez stvari u vrijednosti između 275 i 300 tisuća eura. U gotovini su, naime imali između 65 i 68 tisuća eura, a nestali su im skupocjeni satovi i nakit.

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
16:53 14.08.2020.

Normalno,pričaš da ti netko maznuo 300 000 eura i nema veze,sve 5. Njezina stvar što laže ali me vrijeđa što misli da joj netko vjeruje,pljuc

VR
Vrhovec
15:29 14.08.2020.

Koja glupost. Pokradeni 300.000€...možeš si mislit..i nikome nisu ljuti...dobro da nisu donijeli milijardu eura na plažu...to ti je kad imaš posla sa srbadijom...glume Hollywood ili kako oni kažu holivud a nemaju za paštetu...

MR
mrkvax
18:00 14.08.2020.

Hahahahaha još bi joj samo to trebalo da popljuje Spličane...Ionako je aut..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije