Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE NA SELU

Nakon što je Hakiji pokazala međunožje, Nikolina ljubi novog mladića

Nikolina Sajević
Foto: RTL
1/4
02.06.2020.
u 13:19

Podsjetimo 18-godišnja djevojka iz Viteza iza sebe ima brak i jednogodišnjeg sina, a u "Ljubavi na selu" borila se za naklonost Hakije Špage. U RTL-ovom showu Nikolina je u jednoj emisiji zgrozila gledatelje, kada je na razuzdanoj zabavi kod Hakije u jednom trenutku pokazala međunožje. Nakon toga je i ispričala svoju tužnu životnu priču

Nikolina Sajević, kandidatkinja prošle sezone RTL-ovog showa "Ljubav je na selu", zvijezda je na društvenoj mreži TIkTok, na kojoj je prati više od 6000 ljudi. Tamo redovito objavljuje videa iz svog života, a nedavno je objavila snimku na kojoj je spojila nekoliko fotografija s nepoznatim muškarcem s kojim je izmjenjivala nježnosti. Nikolina se s tim mladićem grli, a na jednoj su se fotografiji i ljubili. Njenim pratiteljima nije bilo jasno radi li se o bivšem suprugu ili novoj ljubavi. Nakon što nije odgovorila na pitanja pratitelja, Nikolina je na kraju izbrisala video. 

Nikolina Sajević
1/8

 

Podsjetimo 18-godišnja djevojka iz Viteza iza sebe ima brak i jednogodišnjeg sina, a u "Ljubavi na selu" borila se za naklonost Hakije Špage. U RTL-ovom showu Nikolina je u jednoj emisiji zgrozila gledatelje, kada je na razuzdanoj zabavi kod Hakije u jednom trenutku pokazala međunožje. Nakon toga je i ispričala svoju tužnu životnu priču.

Foto: TikTok

- Nisam imala baš lijepo djetinjstvo. Mama me je ostavila poslije rođenja. Vraćala se i odlazila dok se moji roditelji nisu razveli. Na kraju sam imala nasilje od mame. Kad je god bila u kući, pokušavala me zlostavljati. No nikad nije smjela zbog oca, on bi ju je otjerao. Kad se ponovno udala, otišla sam k njoj i doživjela sam teško nasilje, kakvo ne bih poželjela nijednom djetetu. Otkad mi je to učinila, gubimo svaki kontakt. Uz mene su čitav život tata, baka, djed, teta i tetak. Oni su mi podrška u svemu - kazala je Nikolina za RTL. 

Jako mi je teško što nemam mamu, nekad se znam isplakati, ali ono ne bih poželjela ni najgorem neprijatelju. Idem dalje, glavu gore, želim to što prije zaboraviti. Baka i tata uvijek su bili uz mene. Branili su me jer znaju da je sve što mi je mama radila utjecalo na mene.

Foto: TikTok

Da me je voljela, ne bi mogla tako nešto učiniti - kazala je Nikolina i dodala da se u show prijavila kako bi našla čovjeka koji bi bio uz nju i dijete i usrećio je. - Živim s bakom, djedom, ocem i svojim djetetom. Tata nas trenutno financira, no uskoro ću se zaposliti u jednoj firmi. I dalje idem na zumbu i planiram školovati svoj glas, a razmišljam i o tome da upišem faks - rekla je Nikolina. 

 

 

Komentara 2

BE
Bela
14:20 02.06.2020.

Ne znam tko je Hakija, ali žalim ga!

Avatar essek22
essek22
13:38 02.06.2020.

Zato što je Hakija osljepio! :))))))))))))))))))))))))))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije