Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmara se

Nakon što je dobila novu kaznenu prijavu, Severina pozirala u badiću

Foto: Instagram
1/9
26.06.2020.
u 14:18

Severina je objavila fotografiju na kojoj se vidi da je na brodu. Odjenula je kupaći kostim a oči zaštitila velikim sunčanim naočalama.

Nakon što je na adresu naše pjevačice Severine stigla još jedna kaznena prijava jer navodno skrbniku svog sina, a to je Milan Popović, nije dijete predala na vrijeme, ona je odlučila otići na odmor. 

Severina je objavila fotografiju na kojoj se vidi da je na brodu. Odjenula je kupaći kostim te oči zaštitila velikim sunčanim naočalama. 

 

Uz objavu je dodala i stihove pjesme "Evo me doma" benda Leut Magnetik.

"Evo me doma, bolje sam odma’, nema nervoza, odmaran mozak, evo me doma, dobre volje sam odma’, na materinoj spizi, šta skuva ću izist...", napisala je.

Informaciju o novoj kaznenoj prijavi za 24 sata potvrdili su iz splitsko-dalmatinske policije te su rekli kako je točna informacija da je jučer u službene prostorije pristupio muškarac koji je podnio kaznenu prijavu.

– Sva prikupljena dokumentacija i sačinjena pismena, kao i kaznena prijava, bit će dostavljeni na daljnje postupanje nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu specijaliziranom za mladež, kao i obavijest nadležnom Centru za socijalnu skrb – rekli su u policiji u Splitu. Navodno je Severina pozvala policiju zbog Milana Popovića i iz policije kažu kako su došli na mjesto događanja, ali nije bilo potrebe za njihovim postupanjem. Općinski građanski sud u Zagrebu krajem prošle godine donio je nepravomoćnu odluku prema kojoj će Severinin sin živjeti s ocem, a pjevačica ga ima pravo viđati i provoditi s njim vrijeme u terminima koje je odredio sud. Severinin PR o ovoj kaznenoj prijavi još nema saznanja.

Severinu u ovoj godini samo sustižu loše vijesti i problemi, ali jedna stvar joj je zasigurno popravila barem malo ovu godinu, a to je povratak starom menadžeru Tomici Petroviću. Nakon što su prošle godine prekinuli suradnju i nisu htjeli otkrivati što stoji u pozadini tog prekida, sada su očito opet pronašli zajednički jezik i obnovili su suradnju i Severina se već vratila u studio i snima nove pjesme.

Ključne riječi

Komentara 3

AJ
ajdemipopusi
14:51 26.06.2020.

Nije za svakog majcinstvo, a svaka sirinogicka moze da bude konkubina.

ZA
zagabria5
15:50 26.06.2020.

sad još da nađe novoga muža i to je to, idemo dalje

SA
Safetzg
06:01 27.06.2020.

Vreme je za mirovinu avakim danom sve vise tone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije