Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi obrat

Nakon što je dobila minimalac Severina tražila da se sredstva vrate: 'Pokrenut je postupak za opoziv'

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/9
23.04.2020.
u 16:37

- Odmah po današnjem saznanju, Severina je zatražila da se sredstva vrate i pokrenut je postupak za opoziv. Severina osobno uvijek je tu kada je potrebno pomoći, pa je tako osobna sredstva donirala nakon potresa u Zagrebu, o čemu nismo imali potrebe komunicirati ili izvještavati javnost - poručio je Severinin PR manager Davor Grgin.

Početkom idućeg tjedna bit će objavljena lista tvrtki koje su zatražile od države pomoć za isplatu minimalnih plaća. Ukupan broj je oko 87.000 tvrtki, obrtnika i samostalnih profesija, koji traže isplatu minimalca za 470 tisuća radnika, a među njima je i tvrtka pjevačice Severine Kojić.

1/8

S obzirom na pad prihoda, splitska  pjevačica zadovoljila je uvjet za državnu potporu. Severini je zatražila i dobila minimalac, a nakon što je vijest dospjela u medije preko svog PR managera oglasila se i pjevačica.

- Zatražena je mjera potpore za zaposlenika u tvrtki 'Dobrodošao u klub', čija je osnovna djelatnost organiziranje koncertnih djelatnosti koje su, odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, zabranjeni do daljnjega. Također, Severinini suradnici, budući da je ona boravila u Srbiji, podnijeli su zahtjev za mjeru, bez njezine prethodne suglasnosti, i za njezinu samostalnu djelatnost. Odmah po današnjem saznanju, Severina je zatražila da se sredstva vrate i pokrenut je postupak za opoziv. Severina osobno uvijek je tu kada je potrebno pomoći, pa je tako osobna sredstva donirala nakon potresa u Zagrebu, o čemu nismo imali potrebe komunicirati ili izvještavati javnost - poručio je PR-ovac Davor Grgin.

Što poznati rade u karanteni?

 

Ključne riječi

Komentara 24

MM
Mirko_Motika
17:37 23.04.2020.

ako se već nudi ona će primiti

DU
Deleted user
16:43 23.04.2020.

Ipak se odlučila za maksimalca.

Avatar Babajaga
Babajaga
17:11 23.04.2020.

Svasta😂 sad ga vidis,sad nevidis. Tako i to,daj mi,a vratim da budem dobra osoba😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije