Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelio fotku

Dikan se ipak ima čime pohvaliti nakon što je bijesno poručio da odlazi iz Hrvatske

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell, Goran Stanzl/Pixsell
1/11
25.05.2020.
u 11:00

Dikan često na svom Facebooku objavljuje slike kćeri, a svi njegovi prijatelji i poznanici se slažu da Lana neodoljivo podsjeća na majku.

Poduzetnik Josip Radeljak ne skriva da je ponosan na svoju kćer Lanu koju je dobio u braku s prerano preminulom kazališnom glumicom Enom Begović, a ovog ljeta navršit će se i dvadeset godina od njezine pogibije na Braču.

1/5

Lana Radeljak ubrzo puni 20 godina, a Dikan je na svom Facebooku objavio njezinu fotku na kojoj je pozirala s prijateljicom u jednom zagrebačkom lokalu.

"Mlade snage preuzimaju scenu Zagreba", napisao je u opisu fotke Dikan, a njegovi prijatelji ostali su oduševljeni Lanom.

Dikan često na svom Facebooku objavljuje slike kćeri, a svi njegovi prijatelji i poznanici se slažu da Lana neodoljivo podsjeća na majku.

Foto: FIBA/Screenshot

Podsjetimo, Dikan je na svom Facebook profilu početkom ovog mjeseca u podužoj objavi  opisao navodni pravni sukob oko imovine, a sve je popratio i videima gdje se vidi kako su ga zaštitari iznijeli iz njegovog stana na Cvjetnom trgu. Poduzetnik je u objavi iznio niz uvreda. 

Inače, prateće slike i video je snimao dok su razbijali ulazna vrata objekta, za kojeg se vjeruje da je Dikanov stan na Cvjetnom trgu koji kasnije spominje u objavi, te ga zapečatili. Nije nepoznato kako se godinama spori oko imovine te da je u takav jedan spor ušao i s vlastitom majkom Gjerminom Radman koja je preminula prošle godine.

Ona je sa sinom Josipom, kako je isticala dok je bila živa, raskinula sve odnose još 1992. godine kada ju je izbacio iz kuće u Rimu, a zasmetalo joj je kada je na sudu isticao da je dementna.

"Došao je dan da se zauvijek pozdravimo dragi fb prijatelji ! Ja odustajem od ovakve Hrvatske i ne želim više sudjelovati u nijednom obliku života u ovoj komunizmom opustošenoj i samo još divljaštvom obdarenoj balkanskoj zemlji !", napisao je Radeljak tada.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar IvanR
IvanR
11:20 25.05.2020.

Zaista korisna vijest

AO
ante.oreskovic75
08:14 26.05.2020.

Potresna vijest,vrijedi koliko i večernjak!

Avatar Warded
Warded
11:26 25.05.2020.

Još nije otiša? Pa šta čeka?! Aj ća i ne vraćaj se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije