Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPLEŠITE S NJIMA

Nakon spektakla u Domu sportova, Kawasaki 3p pripremili iznenađenje za fanove

Kawasaki 3P
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/6
13.04.2017.
u 13:51

Kawasaki 3p se još jednom zahvaljuje svima koji su bili tamo i poziva ostale da zaplešu s njima

Nakon što su osvojili Dom sportova i pred oko 3000 fanova održali spektakularan, vizualno i glazbeno moćan koncert, Kawasaki 3p zabilježili su taj mali, ali veliki dio svoje povijesti video spotom 'Veliki dispečer. Video prati pjesmu kojom su otvorili koncert i koja se nalazi na njihovom posljednjem albumu 'Goli zbog pasa'.  'Veliki dispečer', u režiji Marija Borščaka, basista benda, odlično oslikava dio atmosfere s koncerta.

Stoga pogledajte kako publika, K3P, Devine Vixens, orkestar '8 problema' i Mario Kovač luduju u ritmu Dispečera na ultimativnoj Tripoidnoj zabavi.

Kawasaki 3p se još jednom zahvaljuje svima koji su bili tamo i poziva ostale da zaplešu s njima

S koncertom u Domu sportova, koncertne aktivnosti K3P-a ne prestaju. Štoviše, bend s punom snagom ide dalje, njihova karavana 17. i 18. svibnja krećemo put Amsterdama i Bruxellesa, a šuška se da ćemo ih uskoro ponovno gledati i u Zagrebu.

>> Trijumf grupe Kawasaki 3P u Domu sportova

>> Sedmo izdanje Kulturaljke u Šibeniku tradicionalno otvara sezonu velikih koncerata

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije