Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodin Savršeni

Nakon šokantne večeri uslijedili su novi obrati: Jedna djevojka napušta vilu!

Foto: PROMO
1/7
17.09.2019.
u 15:50

Došao je trenutak da pokažu koliko su zapravo slušale ono što im Mijo priča.

Napetost raste pred ceremoniju ruža; jedna od djevojaka večeras će napustiti vilu i vrijeme je da Mijo donese odluku.

Neizvjesnost osjećaju sve djevojke osim Mihaele, Nikoline i Barbare koje su osigurale svoju ružu. Nakon šokantne večeri uslijedilo je nešto mirnije jutro u vili, a pred djevojke stavljen je još jedan zanimljiv izazov. Došao je trenutak da pokažu koliko su zapravo slušale ono što im Mijo priča, a samim time i koliko im je stalo do njegove ljubavi.

Foto: Promo

- Cure bi tom igrom mogle izbaciti svu agresiju - rekao je Gospodin Savršeni. A da ne bi ostalo samo na zabavi i veselju, večer će začiniti još jedno Mijino pismo i poziv na dvostruki spoj. Koja će djevojka razoružati Miju svojim izjavama, a čiji mu se zapažanja o njemu i ljubavi neće nimalo svidjeti možete saznati u novoj epizodi showa 'Gospodin Savršeni' večeras u 20 sati.

Osobni trener, prvak Hrvatske u bodybuildingu, vatrogasac, model, bloger Večernjeg lista, a potom i Gospodin Savršeni. Sve je to upravo tim redom Mijo Matić – najpoželjniji hrvatski neženja za kojeg se bori 19 ljepotica u hrvatskoj inačici popularnog 'The Bachelora'. Na pitanje koji je točno njegov tip žene u intervjuu za Večernji dao je zanimljiv odgovor.

– Možda će vas odgovor razočarati, ali ne gledam žene tako da ih generaliziram ili stavljam u kalupe. Nešto me kod njih privuče, energija kojom zrače, način na koji se odnose prema sebi i ljudima oko sebe dosta je vidljiv na prvu i meni dosta bitan – govori nam Mijo dodajući da postoji jedna stvar koja će ga uvijek odbiti kod partnerice, a to je neiskrenost.

Foto: RTL

Kad se uhvati pera, na Večernjakovoj Blogosferi dijeli savjete za bolji život i često se dotiče filozofskih tema. Tako u jednoj objavi tvrdi da čovjek robuje „fiktivnom poretku“. – Sve fikcije su tu da se ispuni neka psihološka potreba. Ne stvarajte fikcije. Kad jednom stvorite fikciju, onda morate stvoriti tisuću i jednu fikciju da biste je podržali, zbog toga što ona nema oslonac u stvarnosti – tvrdi Mijo, a među ostalim kaže sljedeće: – Imajte na umu da sloboda nije ideal, priželjkivani cilj. Mi ne “postajemo”, već jednostavno “jesmo”. Cilj vježbanja jest “biti” umjesto “posjedovati”.

Mijo kao osobni trener ima puno iskustva u radu s ljudima i često gleda napore klijenata da ostvare promjene, a potaknut njihovim borbama dao je odgovor i na pitanje koja je uloga trenera. – Oni nisu vodiči, već su ispomoć. Trener mora biti poput vrtlara. Jednako kao što vrtlar pomaže stablu. Ne možemo navlačiti stablo da bi brže raslo, tu ne možemo učiniti ništa aktivno. Uloga trenera je da posiju sjeme, pomognu da budete kreativni i veseli. To je ono što je nestalo iz škola i djetinjstva. Djeca su veoma žalosna, a žalosna djeca stvaraju žalostan svijet – tvrdi Mijo i napominje da nikada nije uputno uspoređivati pojedince.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije