Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedavno se oženio

Nakon slavlja protiv Škota, Nikolu Vlašića čeka još jedno: Za vrijeme Eura stiže mu prinova!

Foto: PAUL ELLIS/REUTERS/PIXSELL/Privatna arhiva
1/5
23.06.2021.
u 11:17

Iako je Nikola na terenu agresivan i borben, u privatnom je životu prava suprotnost.

Naši vatreni sinoć su u Hampden Park stadionu u Glasgowu svladali Škote sa 3:1 i time se plasirali u osminu finala Europskog prvenstva. Jedan je od junaka utakmice Nikola Vlašić (23) koji je protiv Škotske na njihovu nacionalnom stadionu zabio prvi gol utakmice i to u 17. minuti. Zbog toga je proglašen i igračem utakmice. 

Iako je Nikola na terenu agresivan i borben, u privatnom je životu prava suprotnost. Naime, u relativnoj tajnosti samo prije mjesec dana po završetku ruskog prvenstva oženio je svoju dugogodišnju djevojku Anu u svojem rodnom Splitu u crkvi Sv. Lovre. No, osim tog slavlja, Vlašića čeka još jedno, i to vrlo skoro! Naime, njegova Ana krajem mjeseca trebala bi roditi prvo dijete. 

Nikola i Ana zajedno su već pet godina, a trenutačno žive u Moskvi gdje Nikola igra za moskovski CSKA. Nikola je prvo igrao za Everton u Liverpoolu, no potom se preselio u Moskvu kada je potpisao za CSKA, a njegova Ana vrlo se brzo doselila k njemu. Nakon što je završila fakultet, odlučila je poći za svojom ljubavi u Rusiju. Sretni par nije tajio svoju vezu, ali Nikola nikad nije govorio o privatnom životu pa tako ni ovoga puta nije napravio iznimku.

VIDEO>> Nastup Ane Rucner s bivšim suprugom i novim dečkom

Komentara 3

DU
Deleted user
14:13 23.06.2021.

Čestitamo na prinovi. Sad nek i seka objavi sličnu vijest i sreća će biti potpuna.

HA
Hanok
14:09 23.06.2021.

Svaki put isto. Novi tip zabije gol za Hrvatsku i odmah članak o privatnom životu. Ako ispadnemo onda dolazi tišina. Polako, i Rebić je bio nova legenda, sada jedva hoda

RE
RedTree
12:57 23.06.2021.

Deset dana pišem da pravi centarfor i Vlašić nam fale uz Brozovića naravno i konačno ih stavio i dobro prošli. Samo tako dalje, čvrsto! 🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije