Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmah je fotografirao

Nakon razvoda sa Zvonimirom Bobanom, Leonarda se vratila u Zagreb i posjetila važnog prijatelja

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/13
17.05.2021.
u 08:26

Naime, Saša je Leonardu fotografirao u svom cvjetnom ateljeu među prekrasnim orhidejama.

Leonarda i Zvonimir Boban početkom svibnja obavijestili su javnost o razvodu. Jedan od najdiskretnijih poznatih hrvatskih parova, koji je čak i u ovo vrijeme neodmjerenog prekapanja po tuđoj intimi uspio sačuvati dignitet diskrecije obiteljskog života, sporazumno se razišao.

– Lea i ja razišli smo se i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedno prema drugome. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život – rekao nam je kratko tada Zvonimir Boban.

No, čini se kako to nije bila jedina promjena u njihovim životima. Naime, Leonarda Boban ovih dana vratila se u svoj rodni grad, Zagreb, iz Švicarske gdje je obitelj živjela prošle četiri godine. Onamo su se odselili jer je Zvonimir dobio posao u FIFA-i. 

Odmah je posjetila svog dugogodišnjeg dobrog prijatelja, slikara i dizajnera interijera Sašu Šekoranju, a o tome je on obavijestio svoje pratitelje na društvenim mrežama njezinim fotografijama.

Naime, Saša je Leonardu fotografirao u svom cvjetnom ateljeu među prekrasnim orhidejama. 

"Prekrasna Leonarda i orhideje i boje...", napisao je kratko Saša uz fotografiju, a fotku nije propustila komentirati ni pjevačica Nina Badrić.

"Najljepša bila i ostala! Jedinstvena Lea", napisala je Badrić.

Podsjetimo, Zvone i Leonarda upoznali su se 1989. godine, a vjenčali su se u Milanu 1993. godine i tada se Leonarda oprostila od manekenstva i posvetila obitelji. Par je posvojio četvero djece, a 2009. godine postali su i biološki roditelji djevojčice.  Zadnjih godina rijetko su se pojavljivali u javnosti, a posljednji put obitelj Boban snimljena je u rujnu 2019. godine u milanskoj La Scali na dodjeli nagrada najboljim nogometašima u organizaciji FIFA-e. Na dodjelu nagrada Boban je došao u društvu supruge Leonarde i njihove djece Marte, Marije i Rafaela.

Komentara 9

KR
kristov
09:55 17.05.2021.

stigle laste ..

ZB
Zoki-Bijela
09:47 17.05.2021.

Sta mu kaze Luigi na ovo

JO
Jonja
05:00 18.05.2021.

Nogometaši i sponzoruše. Ima li što novo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije