Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Galantni bivši muž

Nakon razvoda Dennis Quaid bivšoj supruzi kupio luksuznu vilu

dennis quaid
pixsell
03.03.2013.
u 20:00

Glumac je vilu u Los Angelesu platio 18 milijuna kuna. S Kimberly Buffington (40) u njoj će živjeti i njihova djeca, blizanci Thomas Boone i Zoe Grace (5), koje je rodila surogat-majka

Dennis Quaid bivšoj je supruzi Kimberly Buffington kupio vilu u Los Angelesu, a on će živjeti u kući na plaži u Malibuu. Njegovoj bivšoj prvi susjedi bit će redatelj Steven Spielberg i glumac Tom Hanks. Dennis je s Kimberly potpisao ugovor kojim joj je obećao da u luksuznoj vili može živjeti dok djeca ne napune 18 godina.

Poslije toga će se dogovoriti što će biti s imanjem i hoće li ondje nastaviti i dalje živjeti. Papire za rastavu par je podnio u ožujku prošle godine.

Iako su američki mediji pisali da ju je Dennis varao, kao razlog su naveli neslaganja zbog sukoba u karakteru. U braku su bili osam godina. Prije Kimberly Quaid je bio u braku s kolegicom P. J. Soles od koje se rastao 1983. Nakon nje oženio se s Meg Ryan. Rastali su se 2001.

Ključne riječi

Komentara 1

FC
fcod
11:54 04.03.2013.

Svim ljubiteljima Dennisa Quaida predlažem da pogledaju film "Savior" u kojem je glumio glavnu ulogu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije