Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncertni spektakli

Nakon rasprodana dva koncerta, u prodaji ulaznice za treći koncert Sergeja Ćetkovića u Lisinskom

Sergej Ćetković
Foto: Promo
1/14
26.10.2018.
u 15:22

Zbog velikog interesa publike, treći će se koncert održati 28. studenog 2018. u Lisinskom.

Sergejevi koncerti izvor su pozitivne energije koja se teško opisuje riječima, stoga ne čude dva rekordno brzo rasprodana koncerta. Njemu uspijeva ono što samo najvećima polazi za rukom – stvoriti romantično raspoloženje u ugodnom okruženju jer Sergejeva je publika posebna vrsta ljudi – ona kojoj je ljubav jedini životni putokaz.

"Velika mi je čast ponovo nastupiti u ovoj dvorani“, kaže Sergej Ćetković. „Koncerti u Lisinskom već su postali tradicija. Kada prepričavam koncerte, uvijek se vraćam na one u Zagrebu, jedva čekam i ove nadolazeće koncerte!"

Foto: Promo

Prošla je godina za Sergeja bila uistinu impresivna – proglašen je regionalnim izvođačem godine na CMC festivalu održanom u Vodicama, izdavačka kuća Croatia Records objavila je album „The Best of Collection“ s njegovih 17 najvećih hitova, a koncertna turneja „Moj svijet“ ostavlja snažan dojam na desetke tisuća Sergejevih fanova po čitavoj regiji. Ni u 2018. godini nema odmora za Sergeja koji je publiku opet oduševio odlično prihvaćenim singlom „Istine i laži“ te duetom sa slovenskom pjevačicom Janom, „Bar da odeš“.

Foto: Promo

Dobra glazba nema granica i publika to zna prepoznati, što dokazuju i ovi koncertni spektakli koji će se održati čak tri dana, i to 10., 11. i 28. studenog 2018. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije