Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se

Nakon priznanja da ima partnera, Barbara iz 'Gospodina Savršenog' zagonetno istaknula prsten

Foto: Instagram
1/10
11.06.2020.
u 15:46

Iako se ne zna je li samo modni dodatak ili ne, finalistica za Miss sporta istaknula je svoj novi prsten.

Barbara Mucić bila je kandidatkinja u drugoj sezoni showa "Gospodin Savršeni" i borila se za Miju Matića, no nakon ispadanja nije dugo tugovala te se par puta pohvalila fotografijama misterioznog muškarca za kojeg je i potvrdila da je njezin novi partner, no više o njemu ipak nije htjela otkriti. 

1/5

Nakon upita medija, njihove zajedničke fotografije ipak je odlučila skinuti s društvene mreže. No, sada je još nešto zagolicalo maštu njezinih pratitelja. 

Na Instagram Storyju je objavila snimku svoje nove manikure. Iako se ne zna je li samo modni dodatak ili ne, finalistica za Miss sporta istaknula je svoj novi prsten. 

Foto: FIBA/Screenshot

Barbara se godinama bavi atletikom te je 2013. osvojila četvrto mjesto na nacionalnom natjecanju i premda je sport njezina prva ljubav, druga je ples, pa trenira latino-američke plesove, folklor i suvremeni ples.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije