Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njegova strana priče

Nakon privođenja u policijsku postaju oglasio se i Grdović

mladen grdović
Foto: Pixsell
1/4
07.02.2019.
u 16:35

Nisam uhićen! Nisam u zatvoru! Evo me doma, u kući, u Zadru. Odmaram, poručio je pjevač.

Mladen Grdović jučer se nije pojavio na zakazanoj konferenciji za medije, a kasnije se saznalo kako je bio priveden na Prekršajni sud jer je verbalno napao suprugu Brankicu i njenu prijateljicu, a kako je danas izjavio glasnogovornik zadarskog suda Denis Klarendić, Grdović je bio i pod utjecajem alkohola. 

O cijeloj ovoj situaciji sada se oglasio i sam Grdović u izjavi koju je poslao medijima i u kojoj pjevač kaže:

Nisam uhićen! Nisam u zatvoru! Evo me doma, u kući, u Zadru. Odmaram. Zajedno sa suprugom Brankicom, kolegama iz benda i cijelim mojim timom završavam posljednje pripreme za spektakularni koncert u Zadru 15. veljače kojim ću obilježiti 40 godina uspješne karijere. Generalna proba bit će po planu ove subote, a na koncertu će 'gorit' dvorana jer očekujemo tisuće ljudi iz cijele Dalmacije koji su već najavili svoj dolazak.

U svemu ovome imam beskrajnu podršku cijele moje obitelji i na to sam neizmjerno ponosan. Sve nas žalosti što ovakve neprovjerene informacije često nađu svoj put do medija, a istina ne može biti drugačija. Zato Vas sve pozivam na koncert da vas glazbom razuvjerim. Iako me takve neistine bole, neću nikome dopustiti da mi pokvari ovaj trijumf karijere. Svi ste pozvani na koncert, bit će to posebna noć. 

Pogledajte kronologiju 'slučaja Grdović'


 
Ključne riječi

Komentara 12

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
17:00 07.02.2019.

Grdovic nekada sinbol Zadra danas najveca sramota Arbanasa i Zadra

DU
Deleted user
17:19 07.02.2019.

Drz se legendo i tu i tamo neki samarcic dobro ce joj doci

BL
Blabla
17:33 07.02.2019.

Okomili se na Grdovića da skrenu pažnju sa suđenja onom drogiranom i pijanom bubnjaru sto je ubija ljude u saobraćajnoj .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije