Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u zadru je

Nakon prekida sa Željanom iz ''Ljubav je na selu'' oglasila se i Samanta te objavila fotku u badiću

Foto: Facebook
1/7
21.06.2021.
u 09:35

Samanta nije direktno reagirala na prekid na društvenim mrežama niti komentirala što se dogodilo, no sada je objavila fotografiju na kojoj je u badiću.

Početkom mjeseca, kada je Željan Arnerić iz "Ljubav je na selu" objavio novu fotografiju s djevojkom Samantom, djelovali su sretno i zaljubljeno. No, ovaj Bračanin na Facebooku je za vikend obznanio kako više nije u vezi sa Samantom Knežević koja je također bila natjecateljica u ovom RTL-ovu showu i bila je kandidatkinja na farmi Nevena Landeka.

Samanta nije direktno reagirala na prekid na društvenim mrežama niti komentirala što se dogodilo, no sada je objavila fotografiju na kojoj je u badiću. Pozirala je okrenuta leđima kameri te napisala da se osjeća divno. 

Foto: Facebook/TS Auris

Fotka koja je nastala u Zadru dobila je više od 100 lajkova na Facebooku, a mnogi prijatelji su joj dijelili komplimente. 
Podsjetimo, Željan je o prekidu prvi progovorio na društvenim mrežama. 

"Željan više nije u vezi", napisao je na svom Facebook profilu i dobio puno upita zašto je pukla veza između njega i Samante, a jedan od pratitelja posumnjao je kako je ljubomora bila krivac prekida, ali Željan to negira. "Razlozi su što imamo sasvim različita gledišta na život. Ona, recimo, ne voli djecu i ne želi ih nikada imati", objasnio je Željan.

Do prije nekoliko dana objavljivao je fotografije sa Samantom i uz njih pisao: "Emotivno obogaćeni kad smo zajedno, hiperaktivni, svojeglavi, buntovni, možda ponekad i nesigurni, ali kad smo zajedno, dajemo mir jedno drugome i zato ti hvala."

Samanta je u 13. sezoni bila na farmi Nevena Landeka i kada se otkrilo da se Samanta kasnije zaljubila u Željana, on se javno ispričao Nevenu i poručio mu kako se nada da se ne ljuti jer srce ne bira. Željan je sinoć zajedno s Bahrom iz "Ljubav je na selu" bio i na otvorenju modne trgovine njihove prijateljice Olje koju smo također gledali u ovom showu.

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 17 – Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

 

Ključne riječi

Komentara 3

ČS
Čuvaj se senjske ruke
11:03 21.06.2021.

Kao što se netko usavršava na fakultetu, tako se ova usavršava od jednog do drugoga.

LA
Lana2
10:54 21.06.2021.

Jadni njeni roditelji.. S kim se ta sve navlači.. Ponosni su sigurno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije