Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na putu za Beograd

Nakon prekida sa srpskom glumicom! Goran Bogdan druži se s RTL-ovom voditeljicom

Goran Bogdan
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/5
27.02.2020.
u 15:48

Poznati glumac Goran Bogdan oglasio se na društvenim mrežama nedugo nakon što je u javnost isplivala informacija da je pukla njegova ljubav sa srpskom glumicom Jovanom Stojiljković.

Samo dan nakon što je u javnost procurila informacija o prekidu Gorana Bogdana i srpske glumice Jovane Stojiljković naš poznati glumac oglasio se na društvenim mrežama. Bogdan je na svom Instagramu objavio fotografiju iz automobila u kojem se nalazi s RTL-ovom voditeljicom Antonijom Blaće i njezinim suprugom Hrvojem Brlečićem.

Goran Bogdan
1/5

- Bračni trio na obiteljskom putovanju na premijeru u Beograd - napisao je Bogdan koji je s Antonijom i Hrvojem blizak prijatelj. Koliko su prisni nedavno je pokazala i Antonija koja je na Instagramu objavila screenshot poruke u kojoj ju Bogdan pita: 'Gdje nam je muž?'.

Podsjetimo, Goran je prošli vikend u Berlinu na 70. međunarodnom filmskom festivalu promovirao film "Otac" Srdana Golubovića i na crvenom tepihu pojavio se bez svoje djevojke Jovane Stojiljković s kojom je zadnjih mjeseci bio u vezi. Story doznaje kako su 39-godišnji Bogdan i njegova 12 godina mlađa djevojka navodno prekinuli nedavno. Ni Jovana ni Goran nisu bili dostupni, ali sve do nedavno zajedno su se pojavljivali na premijerama i Jovana je često boravila u Zagrebu, kao što je i Goran često odlazio u njezin Beograd. Prva informacija o njihovoj vezi pojavila se prošlog proljeća, a zajedno su tada snimali i drugu sezonu serije "Senke nad Balkanom" koja će se u Hrvatskoj uskoro prikazivati na kanalu RTL Adria.

Jovana je dvije godine prije veze s Goranom bila u vezi s košarkašom Bogdanom Bogdanovićem i šuškalo se kako će se zbog te ljubavi preseliti i u Ameriku, ali par na kraju nije uspio održati vezu na daljinu.

 

Komentara 3

MA
Marina21
16:43 27.02.2020.

Kova briga za ovog nazovi glumca Bogdana. Neka ostane tamo u Srbiji. I on o Februarka i ostali koji misle da im je dobro u zemljici Srbiji.

DE
Demigodessnixie
17:57 27.02.2020.

Zašto RTL Adria prikazuje srbijanske serije... Kakve veze Adria ima sa Srbijom ili su im pametne RTL ovce dali izlaz na more

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije