Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova objava

Nakon prekida s Joškom Lokasom manekenka Jelena Katarina poručuje: Zaokupljena ljubavlju prema sebi

Jelena Katarina Kapa
22.07.2021.
u 08:53

Manekenka i bivša misica s Lokasom je u vezi bila šest godina, a krajem lipnja su objavili kako je njihovoj ljubavi kraj.

Bivša misica i manekenka Jelena Katarina Kapa prije nekoliko tjedana završila je ljubavnu priču s voditeljem Joškom Lokasom i sudeći po zadnjoj objavi na Instagramu ovo ljeto posvetila je sebi. - Zaokupljena ljubavlju prema sebi - napisala je Jelena uz fotografiju koju je objavila i još jednom dobila od pratitelja brojne komplimente.

- Bomba! A kad ne izdominiraš zmaju moj? Top si! Ljepotice - napisali su joj. S prekidom šestogodišnje veze s 49-godišnjim Lokasom manekenka se očito dobro nosi i uživa u ljetu, a da njihov odnos više nije u harmoniji dalo se naslutiti još i prije službene objave prekida jer je Jelena s društvenih mreža obrisala njihove zajedničke fotografije. Ubrzo je krajem lipnja stigla i potvrda o prekidu koju su zajedno potpisali i tu njihovu izjavu Jelena je objavila.

 

 

- Mi već neko vrijeme nismo partneri, ali se podržavamo kao životni suputnici i poslovni suradnici. Zamolili bismo vas za mir u ime nas i naših obitelji. Tamo gdje ljubav nestane, ne znači da odgovornost i poštovanje prestaje. Sve je u najboljem redu. Život ide dalje. Lijep pozdrav - pisalo je u izjavi. Joško i Jelena zajedno su surađivali i na njegovoj seriji "Nestali" i već godinama su zajedno živjeli i ništa nije dalo naslutiti kako će prekinuti, a prije dvije godine o njihovom odnosu Jelena je rekla:

- Sljedeći korak u mom životu je biti bolja osoba svakog novog dana koja će izgrađivati svoj životni put i težiti svojim ciljevima. Joško i ja smo pet godina zajedno i jedini plan nam je da se volimo, zajednički život je ionako već godinama na istoj adresi.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar GeniKameni
GeniKameni
12:05 22.07.2021.

😂🤣😂... Svidja mi se ovo "Zaokupljena ljubavlju prema sebi"! Ali nije nimalo originalna, jer takvih koje su zaokupljene ljubavlju prema sebi na Instagramu ima na milijune... Bivsa misica i manekenka... buduca "influencerica"!

DU
Deleted user
10:45 22.07.2021.

Čudna mi je u glavi, ne mogu dokučiti koji dio..hm... disproporcije udaljenosti očiju, nosa, usta..? razmak očiju...umjetni zubi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije