Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što to sprema?

Nakon prekida s Hanom Goran je posjetio odvjetnika, a njegova nova djevojka objavljuje zajedničke fotke

Foto: Instagram
1/6
10.04.2021.
u 17:07

S Goranom se Hana upoznala u RTL-ovom showu "Gospodin Savršeni" i nakon showa upustili su se u vezu i zbog Gorana je Hana veliki dio prošle godine provela u Berlinu, a onda se sve naglo promijenilo.

Hana Rodić i Goran Jurenec više nisu par, a kada je Goran na društvenim mrežama počeo iznositi neke od detalja njihovog odnosa i za koje je Hana smatrala da nisu istinite bavila razmišljala je i da sve prepusti u ruke svom odvjetniku. Je li to i učinila nije otkrila, ali zato se njezin bivši dečko Goran pohvalio kako je bio kod odvjetnika, a njegova djevojka Claudia se Instagram pratiteljima pak pohvalila jednom od prvih zajedničkih fotografija s Goranom. 

- Za njegovu vezu s Claudijom saznala sam 25. ožujka kada sam vidjela njezine storyje na Instagramu i da je bila u stanu. Pitala sam ga tko je ta djevojka, no on mi je prvo tvrdio da ju ne poznaje. Nisam je nikada srela i nadam se da neću - ispričala nam je Hana nedavno kada je saznala da je Goran obnovio romansu s Claudijom s kojom je bio u vezi dvije godine prije nego je upoznao Hanu. S Goranom se Hana upoznala u RTL-ovom showu "Gospodin Savršeni" i nakon showa upustili su se u vezu i zbog Gorana je Hana veliki dio prošle godine provela u Berlinu, a kada se krajem 2020. vratila u Zagreb Goran je otišao u London i plan je bio da tamo nastave zajednički život.

Fotografije koje ovih dana objavljuje nova Gorana djevojka pokazuju kako je ona bila s Goranom na dočeku u Londonu dok je Hana još uvijek mislila da su oni par. I dok se Goran i Claudija hvale novim i starim fotografijama sa zajedničkih putovanja Hana se posvetila poslu i snimila je modni editorijal za dizajnera Ivicu Skoku.

Ključne riječi

Komentara 1

CR
credo
17:57 10.04.2021.

Kako ovaj lik uvijek samodopadno gleda u kameru. Boli njega briga za ženske 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije