Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI NOGOMETAŠ

Nakon prekida s Ecijom Ivušić, Nikola Pokrivač ljubi ovu samozatajnu djevojku

Foto: Igor Šoban/PIXSELL/Youtube
1/10
21.09.2020.
u 15:08

Prije tjedan dana, mediji su se raspisali o novoj djevojci bivšeg reprezentativca Nikole Pokrivača koji je prošle godine bio u vezi s radijskom voditeljicom Ecijom Ivušić.

Za nekoga stižu kiše jesenje, ali za Nikolu Pokrivača ljubav je u zraku. Tako bismo zapravo trebali vjerovati otkako se prije tjedan dana počelo pisati o tajnovitoj plavokosoj djevojci koja tetoviranom bivšem reprezentativcu pravi društvo, a najnovije fotografije otkrile su njezin identitet.

Naime, par je proveo sunčanu subotu na Ravnicama gdje su bili u jednom restoranu, a plavuša, imena Chiara Pisak, u bijelim kratkim hlačicama i Pokrivač u žutoj majici nisu prošli neopaženo. Tamo su proveli neko vrijeme, a potom se automobilom zaputili u nepoznatom smjeru.

Djevojka s kojom Nikola rado provodi vrijeme je inače iz Vrsara gdje je ovo ljeto, kako doznajemo, radila kao konobarica u jednom kafiću vrsarske marine. Na Instagramu je prati gotovo 3000 ljudi, ali je zatvoren za javnost kojoj očito ne planira puno toga otkriti o sebi. Jedino s kime ju se može povezati iz svijeta estrade je poznati pulski DJ Denis Goldin, kojem je bila protagonistica u spotu za pjesmu "Last Goodbye". Inače, bila je model u spotu Amira Kazića Lea za pjesmu "Dan po dan".

Foto: imdb

Inače, Chiara je prva djevojka s kojom je Nikola viđen nakon prekida s voditeljicom Ecijom Ivušić koja je njihovu vezu obznanila svima u kolovozu prošle godine, ali nekoliko mjeseci kasnije uklonila je sve zajedničke fotografije s društvenih mreža.

– Ne želim zvučati dramatično ili tako nešto, ali već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N – napisala je tog ljeta uz jednu od fotografija s Nikolom. Na kraju to nije bila ljubav za cijeli život jer je Ecija uskoro svoj 33. rođendan proslavila u društvu prijatelja, a Nikola se nije pojavio na proslavi.

1/18

On je u prosincu potom bio viđen u društvu Tee Slavice, bivše djevojke Dinamovca Brune Petkovića koja je bila objavila veselu snimku sa zajedničkog druženja. Glasine su samo kružile, ali nikada nije bilo službene potvrde. Bruno Petković sada je u vezi s bivšom suprugom Jerka Leke, kojem je Nikola Pokrivač inače bio na svadbi, a tada mu je društvo pravila splitska manekenka Iris Rajčić. Veza je potrajala samo dva mjeseca.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije