Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skroz drugačija

Nakon predoziranja i tri srčana udara pjevačica je potpuno promijenila izgled, to otkrivaju i nove fotke

Foto: profimedia
1/9
17.10.2021.
u 16:30

Demi je u potpunosti odlučila promijeniti imidž i ošišala se na nekad popularnu frizuru, takozvanu "fudbalerku"

Pjevačica Demi Lovato (29) svašta je prošla u životu, a o svemu je svojevoljno progovorila u svom dokumentarcu "Dancing with the devil" koji je premijerno prikazan 23. veljače na Youtubeu.  Naime, pjevačica se 2018. godine predozirala te su je, kako je sama istaknula, minute dijelile do smrti. No, srećom, uspjela se othrvati drogi i alkoholu i vratiti mentalnu snagu.

Ovog su je tjedna paparazzi uhvatili u shoppingu s Paris Hilton u Zapadnom Hollywoodu, no jedva je itko uspio prepiznati. Demi je u potpunosti odlučila promijeniti imidž pa se nedavno ošišala na takozvanu "fudbalerku", a dodatnu je pažnju plijenila i odjevnom kombinacijom. Obukla je kariranu košulju ispod koje nije nosila ništa, tek crne čarape na koje je obula crne lakirane cipele na petu.

Foto: profimedia

Podsjetimo, Lovato se inače ne libi govoriti o svojim psihičkim i fizičkim problemima s kojima se i dalje bori. 

- Imala sam tri moždana udara i srčani udar. Liječnici su mi rekli da me samo pet do deset minuta dijelilo od smrti. Sve to ostavilo je posljedice na mom mozgu i još danas se oporavljam od svega. Moždani je naštetio i mom vidu i zbog toga više ne vozim automobil - ispričala je pjevačica početkom godine. Rekla je kako zbog posljedica koje je pretrpjela nakon tri moždana udara dugo vremena nije mogla ni čitati. - Imala sam problema s vidom i to mi je stvaralo poteškoće, pogotovo kod čitanja tako da je bilo pravo čudo kad sam dva mjeseca nakon moždanog mogla čitati - rekla je Demi u najavi dokumentarca.

2018. godina bila joj je najgora u životu. 24. srpnja, samo dva dana prije nego što je trebala izaći na pozornicu u New Jerseyu,  prevezena je u bolnicu u Los Angelesu nakon što je pretrpjela predoziranje opioidima. - Tog dana prešla sam liniju koju nikada prije nisam prešla - priznaje pjevačica kojoj je život tada spasio tjelohranitelj koji ju je pronašao kako nepomično leži na podu i skoro se ugušila dok je pokušavala povratiti. Samo dan prije u svojoj vili na Beverly Hillsu organizirala je rođendansku zabavu i u kolovozu Lovato izlazi iz bolnice i sljedeća tri mjeseca će provesti u klinici za odvikavanje. Baš u ožujku te godine glazbenica je proslavila šest godina otkako nije okusila kap alkohola ili droge.

VIDEO>>Bruno Petrali (97) najstariji je hrvatski pjevač: "Bitno je da mi je još ostala intonacija i ugodan glas"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije