Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKE ŽELJE

Nakon pobjede u srpskom realityju, prelijepa Hrvatica otkriva kako će potrošiti 50 tisuća eura

Iva Grgurić
Foto: Instagram
1/7
13.07.2020.
u 13:42

Nasmijana Iva Grgurić otkrila je na što će potrošiti zaradu od pobjede u reality showu.

Nakon što je odnijela pobjedu u konkurenciji od 15 natjecatelja u srpskom reality showu "Zadruga", Iva Grgurić osvojila je glavnu nagradu od 50.000 eura (oko 376.000 kn) . Čini se kako mlada Slavonka sa zagrebačkom adresom zna na što će potrošiti veliku svotu, a o tome je progovorila za tamošnje medije.

– Prva nekretnina će sigurno biti u Zagrebu, dok će druga biti u Beogradu. Ne mislim odmah kupiti obje, nego ću to postići s vremenom. Smatram da imam dobre kvalitete. Željela bih uložiti u posao i okušati se u pjevačkoj karijeri – rekla je 26-godišnja pobjednica koja je u Zadruzi provela deset mjeseci te se tamo zbližila s Filipom Đukićem.

O vezi, kaže, nisu ozbiljno govorili.

– Uskoro ću otići i u Zagreb. Sve će doći na svoje ako bude trebalo, ako vidimo da ne možemo jedno bez drugoga – rekla je Iva koja je jučer u totalnoj euforiji zahvalila svim fanovima što su je doveli do pobjede.

– Hvala vam svima, nisam vjerovala u sebe, ali ovo je prava Iva Grgurić. Sretna sam, neopisivo. Srce mi lupa – kazala je djevojka koja iza sebe ima traumatično iskustvo veze s poznatim poduzetnikom kojem nikada nije otkrila identitet. O svemu je govorila u kući tijekom "Igre istine".

Iva Grgurić
1/10

– To je bilo prije šest godina, on je tada imao 60 godina. Tada sam od svojih roditelja pobjegla u Zagreb i iznajmila sam stan. Pronašla sam stan na Maksimiru koji je bio u vlasništvu dotičnog čovjeka. On je u invalidskim kolicima, a s njim me upoznao njegov pomoćnik. Vlasnik je imao svoj kafić i nadala sam se da će on biti mlađa osoba, bila sam mlada i naivna – započela je Iva svoju ispovijest pred kamerama. Ispričala je kako je na početku sve bilo super – on joj punio hladnjak, poslije nije morala plaćati stan i nakon četiri mjeseca upoznala ga je sa svojom majkom. Osim toga, pomagao je njezinim roditeljima i braći te mu bila zahvalna. Sve do trenutka kad ju je jednog rujanskog dana odveo na vrh Sljemena i rekao kako postoji cijena za sve što je radio za nju. – Ja sam mu još uvijek govorila vi. Još uvijek je pomagao mojoj obitelji i tražio je nešto zauzvrat. Pitala sam ga što i kako. On mi na to kaže kako moram shvatiti da ništa nije besplatno. Rekao je da traži da budem s njim i da nemam nikoga drugog. Pitala sam što ako to ne želim. On je bio podvojena ličnost i rekao mi je da spakiram stvari i napustim stan – prepričala je Iva koja je to rekla i svojoj majci, a ova joj je kazala da u životu "treba neke stvari pregrmjeti".

Poslije tri dana nazvala je starijeg gospodina te mu rekla da pristaje na njegove uvjete, a to je potrajalo godinu dana. – Imala sam novac kad god sam htjela, prostitucijom se nisam bavila. Mi smo se svaki dan čuli. Ja sam sa strane imala muškarce, ali on je meni branio da imam ikoga. Ugradio mi je kameru u dnevni boravak, spavaću sobu, imao je listu mojih poziva. Slao je ljude da me provjeravaju. Ljudi moji, taj sav novac koji sam dobila, bio je bezvrijedan! Ja sam tih godinu i po dana bila zatočenik u zlatnom kavezu. Ja opet kažem, kriva sam! – rekla je Iva koja je upoznala tadašnjeg dečka koji ju je zamolio da ne spominje njegovo ime jer su znali da bi moglo biti problema. – Uvijek ću mu biti zahvalna što me spasio od njega! – ispričala je Iva koja je izborila pobjedu u realityju u konkurenciji od 15 natjecatelja.

Pogledajte koji su se hrvatski estradnjaci izborili za saborsku klupu!

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:09 13.07.2020.

Jel morala dati kome što?

DU
Deleted user
14:16 13.07.2020.

J vas Bg

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
14:34 13.07.2020.

Kladim se da ce najprije povecati grudi tj. staviti jos vece implantate od ovih koje trenutno tegli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije