Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
puni baterije

Nakon otkaza na HRT-u Rendeli uživa u toplijim krajevima: 'Nije za one slabijih živaca'

Foto: Instagram
1/6
07.02.2020.
u 10:02

Prije novog poslovnog uzleta Rendeli je odlučila ukrasti malo vremena za sebe pa je sa suprugom Makom Vejzovićem otputovala na egzotičan odmor. Supružnici se trenutačno odmaraju na čarobnim Sejšelima, a fotografijama s odmora Nevena se hvali na svom Instagramu.

Voditeljica Nevena Rendeli Vejzović krajem prošle godine odlučila se za veliku prekretnicu u svom životu. Nevena je, naime, nakon više od dva desetljeća napustila HRT i svoj je profesionalni put odlučila nastaviti u PR vodama.

Ipak, prije novog poslovnog uzleta Rendeli je odlučila ukrasti malo vremena za sebe pa je sa suprugom Makom Vejzovićem otputovala na egzotičan odmor. Supružnici trenutačno odmaraju na čarobnim Sejšelima, a fotografijama s odmora Nevena se hvali na svojem Instagramu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– UPOZORENJE! Kreće serija fotografija Nevena na palmi, Nevena na plaži, Nevena jede kokos itd., svi mrzitelji zime i oni slabijih živaca, ne gledajte, upozorila sam vas – poručila je bivša HRT-ovka uz fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu na palmi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli) on

Majka triju djevojčica, dvogodišnjih blizanki Lee i Mare te jednogodišnje Vite, na odmor je otputovala bez kćeri, a to je otkrila i fotografijom iz zračne luke netom prije leta. – Osmijeh mame koja nakon dvije godine putuje negdje bez djece. Znam, prisjest će mi ubrzo – našalila se Rendeli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli) on

Posjetimo, uoči Božića medijskim je prostorom odjeknula vijest da s HRT-a odlazi još jedna novinarka koja je godinama bila njegovo zaštitno lice. Riječ je o Neveni Rendeli Vejzović, koja nam je otkrila i kakvi su joj planovi što se tiče posla.

– Odlučila sam otvoriti vlastitu tvrtku s partnerima za videoprodukciju, PR i organizaciju evenata. Tako da, čim riješim papire, bacamo se na organiziranje "Women's weekenda", konferencije za žene i o ženama u jednoj turističkoj destinaciji Hrvatske s predavačicama iz cijelog svijeta, jer 2020. godina je hrabrih i poduzetnih žena i vrijeme je da takve priče okupimo na jednom mjestu. Evo, možda i ova moja priča s odlaskom u privatne vode nekoga inspirira – kazala je Nevena nedavno u intervjuu za Ekran.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Django
Django
11:24 07.02.2020.

Dakle, ako si voditeljica HRT-a i direktor fotografije HRT-a mogu priuštiti skoknuti do Sejšela, onda bar znam kud odlazi naš novac od pretplate. Usput, što je to “direktor fotografije” na TV? Oksimoron.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
10:11 07.02.2020.

U "2 i pol muškarca" ima epizoda kad se mali Jake pojavljuje na vratima kuće...-Gdje ti je majka? --Otputovala na odmor na Havaje. -Pa od čega se ona odmara? -Pa od mene, kaže mali.

OD
Odisej22
10:37 07.02.2020.

Jel to ona Rendeli što afektira U govoru i neprirodno izgovara č,š,ž? Ako je ,trebali su joj prije dati otkaz. No već je zarazila dobar dio pučanstva Hrvatske,pogotovu ženskog spola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije