Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni brodolom

Ništa od vjenčanja: Nakon osam mjeseci poznati par raskinuo zaruke

fka twigs
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
29.10.2015.
u 10:20

Prekidu su navodno pridinijele brojne poslovne obveze Roberta Pattinsona koji trenutno snima film 'The Lost City of Z'

Iako su pjevačica FKA Twigs i glumac Robert Pattinson najavljivali da će uskoro izreći sudbonosno "da", čini se da ipak ništa od toga.Naime, par je nakon samo šest mjeseci odlučio razvrgnuti zaruke, prenosi Hollywood Life

Par je odlučio dalje krenuti odvojeno, a prekidu su navodno pridonijele brojne poslovne obveze Pattinsona koji trenutno snima film "The Lost City of Z".

– Prvi dan snimanja FKA je nazvala Roberta i rekla mu da ga ne može posjetiti jer ima previše obveza. On joj je otvoreno dao do znanja da mu se to ne sviđa nakon čega je ona potpuno izgubila živce i počela vikati na njega da prestane s prigovaranjem – kazao je izvor.

Dodao je i da prije prekida par duži period nije razgovarao pa se kraj njihove romanse mogao naslutiti. Prekid koji je potpuno shrvao popularnog glumca u isto vrijeme razveselio je njegovu obitelj. – Oni ne misle da je FKA ona prava za njega – otkrio je izvor. 

Par je u vezi bio od kolovoza 2014. godine, a samo šest mjeseci poslije su se i zaručili.

>>Zaručili se nakon samo šest mjeseci veze

>>Djevojka Roberta Pattinsona trudna pleše i rađa šareni šal

Komentara 7

SI
sikert
12:46 29.10.2015.

Poznati par- mnogi za ovo dvoje besprizornih likova nisu ni čuli. Što neku babu u jalžabetu zanim atko su oni. pišete sranja da popunite prostor i od nekada uglednih novina koje sam kupovao prije 10 i više godina svaki dan spali st e na trač drek-novine.

GF
gfrancic
11:21 29.10.2015.

koga to uopce briga?

GU
gumbar
11:01 29.10.2015.

jake važna poznata faca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije