Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne staje

Nakon operacije grudi i korekcije na usnama Hana nastavlja s drastičnim promjenama

Foto: Instagram
1/7
15.08.2019.
u 14:28

Otkrila je da Goran nije bio protiv tetovaža, a unatoč tome što ona voli istetovirane frajere, on se za taj potez ipak neće odlučiti.

Nakon što je u lipnju operirala grudi i stavila filere u usta, 22-godišnja Hana Rodić ne prestaje s promjenama na svome tijelu.

Najnoviju promjenu bivša natjecateljica show 'Gospodin savršeni', u kojem je osvojila srce svojeg trenutnog dečka, Gorana Jureneca, napravila je na kosi te od sada mladu Hanu više nećemo gledati kao vatrenu crnku.

Foto: Instagram screenshot

Osim promjena na kosi, Hana je ponovo ukrasila svoje tijelo. Odlučila se za dvije tetovaže - jedan citat koji je stavila na nogu te ruže koje je stavila na ruku.

- Citat sam odabrala jer mi je krenulo u karijeri, voljela bih ostati ista i željela sam imati nešto što će me svaki dan podsjećati da se ne promijenim - rekla je Hana za 24 sata. Naime, citat koji je odabrala je 'Keep your eyes on the stars, but your feet on the ground', odnosno 'Drži oči na zvijezdama, ali noge na zemlji'.

Foto: screenshot/youtube/ilustracija

Otkrila je i da Goran nije bio protiv tetovaža, a unatoč tome što ona voli istetovirane frajere, on se za taj potez ipak neće odlučiti. Ona tu odluku ipak poštuje.

- Ne želim ga siliti i mijenjati. Da mi Goran nije privlačan, ne bih ni bila s njim - objasnila je za 24 sata.

Hana je prvu tetovažu napravila sa samo 16 godina, uz podršku roditelja. Iznad prsa na arapskom tetovirala je također jedan citat. Druga, nova tetovaža, vezana je i uz novi projekt, lansiranje parfema koji će nositi ime vezano upravo uz ruže, čije ime još nije otkrila.

Komentara 8

TR
tratincica68
15:04 15.08.2019.

Jeli mozak korigirala isto.

Avatar dzambo
dzambo
15:18 15.08.2019.

Tkzv....celebritiji..i novi nacin Ekonomije...dobra lova, dobra zarada iz nicega....vecina tvornica je zatvorena, unistena ili neproizvodi sto je prije tak za vecinu zena nima vise realnog posla i da proizvode nesto od cega svi bi mogli imat koristi, pa sad imamo novu Ekonomiju-celebritiji i sto je najsmjesnije vise ce da zarade nego na realnoj proizvodnji i to je dobar ''putokaz'' novim generacijama svi u ...u celebritije...sport...muziku....i slicno...

DD
dr dragon
07:05 16.08.2019.

lijepa psihički bolesna žena misli da može biti ljepša. Još dvije operacije i bit ce na nivou ljepote cigija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije