Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne ide na eurosong

Nakon odluke HRT-a, Damir Kedžo otkrio planira li ponovno na Doru

Damir Kedžo
Foto: J.R. Produkcija
1/7
30.06.2020.
u 09:50

Nije htio komentirati je li razočaran i iznenađen zbog odluke HRT-a

Nakon što je HRT odlučio da Damir Kedžo neće izravno ili na Eurosong kao predstavnik Hrvatske iduće godine nego da će umjesto toga ponovno organizirati Doru, sada je i sam Kedžo komentirao hoće li se prijaviti na Doru sljedeće godine.

Damir Kedžo
1/3

"Trenutačno ne razmišljam o novoj prijavi na Doru", rekao je Damir za Story i dodao da je fokusiran na izlazak svoje nove pjesme "Nedodirljiva".

Nije htio komentirati je li razočaran i iznenađen zbog odluke HRT-a, ali već se ranije oglasio na svom Instagramu, gdje je svima zahvalio na podršci.

"Nije jednostavan izdržati ovaj roller coaster emocija i promjena", napisao je tada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije