Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povećala se prodaja

Nakon niza skandala ova modna kuća nije okrenula leđa Deppu, potpisali su milijunski ugovor

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
10.08.2022.
u 22:00

Depp je prvi put potpisao s Diorom 2015. godine, a modna marka ostala je uz njega tijekom gadnog razvoda od Amber.

Johnny Depp potpisao je milijunski ugovor s francuskom modnom kućom Dior i opet je zaštitno lice kolonjske vode Sauvage, potvrdio je u utorak izvor blizak glumcu koji je ove godine vodio mučnu sudsku bitku s bivšom suprugom Amber Heard. Depp je prvi put potpisao s Diorom 2015. godine, a modna marka ostala je uz njega tijekom gadnog razvoda od Amber. Nakon što ga je Heard optužila za obiteljsko nasilje, Dior je prestao emitirati svoju reklamu za Sauvage na TV-u, ali ga nisu otpisali kao ambasadora brenda.

Nakon što je Depp uvjerljivo pobijedio na suđenju za klevetu protiv Hearda na okružnom sudu u Fairfaxu u Virginiji, Dior je opet počeo reklamirati Sauvage. Podsjetimo, sedmeročlana porota dodijelila je Deppu 10,3 milijuna dolara odštete koje mu mora isplatiti Amber Heard jer je sud zaključio kako je oklevetala bivšeg u autorskom tekstu za Washington Post iz 2018. godine. Poslije presude prodaja Sauvagea je naglo porasla diljem svijeta i Dior je zaključio kako je to izvrstan trenutak da obnove ugovor s Deppom. Glumac koji je na sudu rekao kako mu je Amber svojim optužbama nanijela veliku štetu ugledu te je izgubio brojne poslove zbog toga, nije dvoumio oko obnove ugovora i neki mediji navode da se s Diorom brzo dogovorio oko milijunskog iznosa.

Modni fotograf Greg Williams nedavno je posjetio Deppa nakon njegovog nastupa u Londonu i tada su već navodno snimili fotografije za novu kampanju i promociju ove kolonjske vode. - Neustrašiv, ali čovjek, baš poput Sauvagea - objavio je Dior na svojim društvenim mrežama uz fotografiju Deppa snimljenog nakon koncerta u Parizu, a dio materijala snimljenog tada navodno će biti iskorišten za novu unosnu reklamu čije je zaštitno lice Depp. 

VIDEO Božo Vrećo pozirao u jednodijelnom kupaćem kostimu: 'Kakve noge, da su barem moje ovakve'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije