Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The body!

Nakon niza kritika obožavatelji imaju samo riječi hvale za Nikolinu u badiću

Nikolina Pišek
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
07.07.2019.
u 19:23

Nikolina Ristović je jučer objavila fotografiju u kupaćem kostimu i ovaj put je od obožavatelja dobila samo pohvale za voj izgled.

Televizijska voditeljica Nikolina Ristović slovi za jednu od najzgodnijih Hrvatica, ali je često obožavatelji u zadnje vrijeme i kritiziraju i govore kako je možda malo pretjerala s filterima i 'popravcima' lica.

Nikolina je jučer objavila fotografiju u kupaćem kostimu i ovaj put je od obožavatelja dobila samo pohvale za voj izgled.

- Ovo je bolja verzija mene, definitivno... Savršen ljetni dan je kada sunce sija, povjetarac puše, ptice pjevaju, kosilica je pokvarena, 
a trbuh ravan. Barem u tom trenutku kada je slika nastala - napisala je Nikolina uz fotografiju u badiću koju je objavila na Instagramu.

- Nikolina “ The Body” Pišek!!! Ti si zgodna u bilo kojem izdanju! Savršeno izgledaš - napisali su obožavatelji Nikolini.  Na temu njenih operacija prošle godine se oglasila i to za RTL Exkluziv komentirala ovako:

Foto: Instagram Asos

- Za puno više me optužuju nego što se zapravo događalo, manje-više sve se to svodi na nekakvo ubrizgavanje lijekova i supstancija. Da biste se održali svježima, ne morate više ići pod nož, dovoljno je da u pauzi za ručak odete malo da vas srede – rekla je Nikolina. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
21:06 07.07.2019.

Zar i ona ima obožavatelje? Koliko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije