Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija

Nakon napisa o vezi s deset godina mlađim vinarom oglasila se i Severina

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/7
24.11.2020.
u 12:09

Pjevačica je preko svog PR tima poslala poruku i objasnila u kakvoj je vrsti odnosa s Tomislavom Voštinićem

Na vijest kako je u vezi s deset godina mlađim vinarom Tomislavom Voštinićem reagirala je i Severina.

"Htjeli bismo vas informirati kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan event na kojem je, između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drukčijoj vrsti odnosa", poruka je koju je poslala preko svog PR tima. Naime, mediji u Srbiji objavili su kako je Severina u vezi sa spomenutim vinarom i Stars je na svojoj naslovnici objavio tu informaciju. Koliko je poznato, Severina je još uvijek u braku s Igorom Kojićem, ali par se već dulje vrijeme ne pojavljuje zajedno u javnosti.

Pisalo se kako je njihov brak u krizi, a ta kriza je navodno počela nakon što je Severina veći dio karantene provela s Igorom i njegovim roditeljima u Beogradu. U Beogradu se zadržala mjesec dana jer je u to vrijeme i njezin sin Aleksandar bio u Beogradu s ocem Milanom Popovićem. Ona se u travnju vratila u Zagreb, a Igor je ostao u Beogradu i od tada se navodno nisu viđali. Svoju energiju je pjevačica sada usmjerila samo na borbu za skrbništvo nad sinom i prošla je godina dana otkako je sutkinja Tea Golub donijela privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem.

Ključne riječi

Komentara 20

ŠE
Šemso
12:47 24.11.2020.

Trujete nas ovakvim ološem i onda blokirate i čudite se komentarima. Al nek je ona dobila malo medijskog prostora

GO
Gorann
13:13 24.11.2020.

Objavite konačno koliko je poreza uplaćivala Sjeverina od milijunskih gaža u HR i inozemstvu. Sve je trebala prijaviti i platiti u HR gdje joj je prebivalište. To nas zanima!!!!!

Avatar Cornelius
Cornelius
13:42 24.11.2020.

Gospodo u Večernjem, LJUDI vas lijepo mole da ih barem jedan dan u tjednu oslobodite od raznoraznih sjeberina, džokovića, džikića.... mileva i milojka, vašeg omiljenog bijelograda i kompletne zapadne turske. Probajte, npr. srijedom, pisati članke o HRVATIMA. Hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije