Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
146 7°C
  • zokanabelom:

    Josipa Lisac sigurno nije imala zlu namjeru, nije ona kriva što je osebujna, pomaknuta i neuklopljena. Ona je tu bila samo sredstvo za vrijeđanje i ismijavanje domoljubnih vrijednosti, kao prvi kotačić u ismijavanju himne koji će tek uslijediti kroz kojekakve ... prikaži još! frljićevske parodije i obrade. Nju su za ovo ciljano iskoristili. To ju, međutim, ne oslobađa odgovornosti, nije malo dijete, poslovno je sposobna. Eto, nek si proba zamisliti da ona, već kako to ona zna, otpjeva nekakav rekvijem za pokojnog ljubavnika Karla Metikoša, pa da poslije na internetu gleda hrpu kretenskih obrada, parodija i ismijavanja na njen i njegov račun. Ovdje je pitanje vrijednosti i morala je paziti. Ovo će joj ostati kao trajni znamen na 50-godišnjoj karijeri, većina će ju pamtiti upravo po ovom. Stigne se ispričati i pokajati.

  • matezanki13:

    Povreda ugleda Republike Hrvatske Članak 349. Tko javno izvrgne ruglu, preziru ili grubom omalovažavanju Republiku Hrvatsku, njezinu zastavu, grb ili himnu, kaznit će se kaznom zatvora do jedne godine. Narodne novine br. 125 07.11.2011 Kazneni zakon: Članak 349. 😎😎😎 Neka ... prikaži još! institucije rade svoj posao 👉👌

  • ddh:

    Nema nista gorega, nego kad si jedna ossoba umisli, da je ona mjerilo za sve. Taj tipicni komunisticki pedigre se drzi u Hrvatskoj kao morski jez na nekoj stijeni. Netko tko pjeva himnu, mora znati, da ta himna vecini Hrvata ... prikaži još! puno znaci, i da je on za njih svetinja. A s tom svetinjom nema poigravanja. Ako Josipa nije zeljela izvoditi i odpjevati himnu u njezinom izvornom obliku, onda nije trabala niti pjevati. A s obzirom, da ju je u svom iskrivljenom stilu pjevala, znaci da je isla na to, namjerno vrijedjati osjecaje milijuna Hrvata. Jer himna nije niti blues niti beat i to bi Josipa trebala znati. A ako to nezna, onda je bedasta i bolesno prepotentna. Ali to izrugivanje drzavi i narodu je jedna crvena nit koja se proteze od vrijedjanja svihHrvata od strane jednog Frljica u Rijeci, od mjenjanja texta opere Zrinjski, u Rijeci, od Jugo-zastave i zvijezde petokrake u Rijeci, pa do ovog kreveljenja i pretvaranje himne u jednu persiflazu. Svasta si crveni pecinski dio Hrvata dozvoljava.

Još iz rubrike Showbiz

4
nakon potresa

Jelena Veljača otišla s kćeri: Preselila se kod Ive Radić

Opasnost nad glavom

Nakon potresa Dragan Despot na društvenim mrežama zamolio za pomoć

5
neukusni komentari

Nikolini prijete na Instagramu: 'Tebi treba neki Daruvarac da te tambura svaki dan'

8