Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
baby boom slavnih hrvata

Nakon Ivana Balića, sina je dobila voditeljica Antonija Stupar Jurkin

antonija i dečko
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
16.03.2014.
u 13:00

Veljača i ožujak za brojne poznate Hrvate od ove će godine biti važni mjeseci...

Veljača i ožujak za brojne poznate Hrvate od ove će godine biti važni mjeseci. Naime, u posljednjih mjesec dana dogodio se pravi baby boom među zvijezdama, i to sve – dečkići. Voditeljica Antonija Stupar Jurkin rodila je u noći od petka na subotu u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici svoje drugo dijete, sinčića Ivana. Obitelj je presretna, a bratu se posebno veselila trogodišnja Paola, koja je dugo priželjkivala društvo. Mali Ivano teži 3,5 kilograma i dugačak je 52 centimetra. Antonija i njezin suprug Ivan u braku su šest godina, a vjenčali su se nakon jedanaest godina veze. Prije tri godine dobili su djevojčicu Paolu, a skladnoj obitelji sada se pridružio i Ivano. A imenjak novog člana obitelji Stupar Jurkin, rukometna zvijezda Ivano Balić, prije nekoliko dana također je slavio dolazak prinove. Rukometaš i njegova djevojka, bivša odbojkašica Mirela Delić, u ponedjeljak su postali roditelji dječaka kojega su nazvali Vigo.

Ivano i Mirela Delić u vezi su od 2010. godine, a zajedno žive u Njemačkoj, gdje 34-godišnji sportaš igra za klub HSG Wetzlar.

Ovo je rukometašu drugo dijete, koji iz prethodnog braka ima 13-godišnjeg sina Dinu. Krajem veljače sina je rodila i manekenka Elizabeta Burg, jedna od naših najuspješnijih Miss Universe. U veljači je svoje prvo dijete dobila voditeljica Ida Prester, koja je u Beogradu na svijet donijela malog Roka. Na Valentinovo, 14. veljače, u svoj dom stigao je i maleni Donat, prvo dijete glumice Doris Pinčić i Borisa Rogoznice. Uskoro se očekuje još jedna slavna beba, ali ovaj put ipak – djevojčica. Naime, početkom nadolazećeg tjedna na svijet bi trebala doći kći Tamare Ecclestone. Baka Slavica Ecclestone izjavila je da ne može dočekati da vidi malu nasljednicu.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Komentara 3

Avatar Atom6369
Atom6369
13:52 16.03.2014.

Jedan standardni užas od članka..

MA
maxmaxymus1
13:27 16.03.2014.

slavne bebe,hahahaha pa ovi novinari su na koki kao i većina meinstream novinarčića koji su plaćeni po članku.Elizabeta Burg,Ida Prester-neš ti slavnih osoba mame ti.

TH
toni.hamzic82
21:18 16.03.2014.

Neka djece

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije