Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUSTILA 'THE VOICE'

Nakon ispadanja iz showa utjehu pronašla u zagrljaju markantnog Petra

Foto: Instagram
1/8
17.02.2020.
u 12:48

Njezina mentorica Vanna u emisiji je rekla kako je sigurna da će Darija u glazbi ostati te kako će puniti koncertne dvorane.

Darija Ramljak s izvedbom "Nocturno" u drugoj emisiji uživo u polufinalu glazbenog showa "The Voice", očarala je publiku, no to joj ipak nije bilo dovoljno da se izbori za finale. 

Darija je tako napustila "The Voice", a Filip Rudan izvedbom "Sign Of The Times" gledateljima se ipak više svidio te je on osigurao svoje mjesto u finalu natjecanja. 

Njezina mentorica Vanna u emisiji je rekla kako je sigurna da će Darija u glazbi ostati te kako će puniti koncertne dvorane.

Ljepotica iz Međugorja tako se oprostila od natjecanja, a nakon ispadanja, na svom Instagramu podijelila je seriju fotografija kojima je zahvalila mentorici Vanni, svom timu, ali i dečku Petru Stankoviću.

"Oni. Riječima neopisivi", napisala je uz fotografije. "Sve znate! Hvala vam", dodala je na kraju teksta na Instagramu. 

Među ostalima, podijelila je fotografiju s dečkom Petrom koji joj je bio velika podrška tijekom cijelog natjecanja. Petra često na svom Instagramu objavljuje Petrove fotografije te riječi hvale i podrške. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#soproudofyou #loveyou ❤️ #thevoicehrt 📸: Dario Njavro

A post shared by Petar Stanković (@petarstankovic93) on

– Tako sam ponosan na tebe. Volim te – napisao je Petar prije tjedan dana uz jednu Petrinu fotografiju, a ona mu je u komentarima odgovorila: – Ništa ne bi bilo moguće bez tebe. Volim te. 

Ključne riječi

Komentara 2

LI
LIGHT
09:54 18.02.2020.

Darija je dobila Dar, sa više instance.. Žao nam je što nije the Voice Hrvatska.. :(.. Idući put vjerujemo.. :)

LI
LIGHT
09:19 18.02.2020.

Darija Ramljak je the Voice Hrvatska.. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije