Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 44. godini

Nakon fotki bez šminke, Viktorija Rađa pokazala figuru u minijaturnom badiću: 'Koliko si lijepa i zgodna'

Viktorija Rađa
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/8
21.09.2020.
u 21:30

Viktorija je tako pokazala kako se odmara na moru, kako izgleda bez šminke, a sada se odvažila te objavila fotku na kojoj je u minijaturnom badiću.

Supruga našeg proslavljenog košarkaša Dine Rađe, Viktorija, na društvenim mrežama često dijeli fotografije iz privatnog života- Viktorija je tako pokazala kako se odmara na moru, kako izgleda bez šminke, a sada se odvažila te objavila fotku na kojoj je u minijaturnom badiću. 

Foto: Instagram screenshot

Mnogi su odmah u komentarima primijetili njezinu odličnu figuru. 

"Zgodnica"; "Topčina", "Bože dragi koliko si lijepa i zgodna", "The Body" neki su od komentara njezinih pratitelja, koje je oduševila njezina linija. 

Podsjetimo, Viktorija s prošle godine preselila iz rodnog Splita u Zagreb s obitelji, gdje se ostvarila u novim poslovnim izazovima kao trenerica fitnessa, ali otkriva da nije bilo lako. – Prvih mjesec dana u Zagrebu bila sam slomljena, ali mi je prijateljica Marija učinila Zagreb domom. Posložilo se sve preko noći – komentira ona i dodaje kako je bila svjesna da joj neki angažmani i prilike ne bi bili nadohvat ruke da je ostala u Splitu. – Split je nekako postao premalen za sve što želim. Dogovorila sam se sa svojom obitelji da će poći za mnom. Sami su predložili da će preuzeti i moje obaveze kad treba u znak potpore i podrške – objašnjava Viktorija kako su donijeli odluku. – Tu su bili i moji divni roditelji kao velika podrška.

Ključne riječi

Komentara 9

BI
billynik
00:36 22.09.2020.

Kako možeš leći s tim konjem.

RI
rimac444
23:26 21.09.2020.

U pravilu ljepota i inteligencija ne idu skupa, a kod ove ni jedno od toga, Za koga je još je i previše dobra.

MA
mare0801
05:21 22.09.2020.

U ovoj vezi ona je pametna. I zgodna. On je srecom imao dara za kosarku. Inace, ajme , ne zna taj recenicu sastavit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije