Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'EKSPERTI NE ZNAJU'

Nakon fotke s Adamom, Goga poručila: 'Jedno je TV show, a drugo je stvarni život'

Foto: Instagram
1/16
24.09.2020.
u 10:52

Bivši natjecatelji showa "Brak na prvu" Adam Kromer i Gordana Marelli, koji nisu inicijalno bili bar tijekom sociološkog eksperimenta, nedavno su dobili dijete.

Najpoznatiji par s TV ekrana, bivši natjecatelji RTL-ova "Braka na prvu" Gordana Marelli i Adam Kromer u kolovozu su postali roditelji malenog Noela. Stigla im je beba nakon završetka prve sezone neobičnog showa u kojem su inicijalno bili s drugim partnerima; ona s Dejanom Vukobratovićem, a on s Nikolinom Tutić. Sudbina je odigrala drukčije karte i na kraju su priznali svim sudionicima da su zajedno i da čekaju dijete.

1/7

Par živi na zagrebačkim Šestinama i na društvenim mrežama redovito dijele sitnice iz svoje svakodnevice. Na najnovijoj fotografiji koju je podijelila Gordana na Instagramu, osvanuo je niz komentara podrške njihovoj ljubavi, koja se isprva našla na udaru mnogobrojnih kritika.

"Lijep ste par! Pa što god itko rekao i mislio. Ljubav je to. Gledala sam i emisiju, razni su bili komentari pojedinih hejtera. Al' u ljubavi i ratu sve je dozvoljeno. Očito oni eksperti nisu baš dobro posložili kockice. Uživajte i sretno!" poručila je vjerna pratiteljica kojoj je Gordana odgovorila: "Jedno je TV show, a drugo je stvarni život."

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Baš ste mi lijepi zajedno i baš si pašete jedno uz drugo. Meni je drago vidjeti dvoje mladih i sretnih ljudi kako uživaju zajedno, iako Vas ne poznajem, a hejtera će uvijek biti... Puno sreće, zdravlja i ljubavi vam želim, vama i vašoj slatkoj bebici", napisala je lijepe želje paru odana obožavateljica.

1/12

Podsjetimo, ljubavna priča ovog para rodila se nakon što su oboje sudjelovali u showu "Brak na prvu", a da su zajedno, otkrili su gledateljima i ostalim sudionicima u finalnoj emisiji i tim priznanjem iznenadili su mnoge. Adam je iz rodne Baranje ubrzo preselio u Zagreb kako bi živio s Gogom, a prinova je na najljepši način zaokružila njihovu ljubavnu priču, a hoće li se par i vjenčati u intervju koji nam je dala nakon završetka showa Goga je rekla: "Nama je lijepo i ovako, ne stvaramo sebi pritisak oko vjenčanja. O tome ćemo razmišljati malo detaljnije kad nam situacija dopusti. Zagreb, Baranja, more ili neka egzotična lokacija...kod nas je sve moguće...", ispričala je.

Goga iz prijašnjeg braka ima 16-godišnjeg sina i kaže kako se on i Adam odlično slažu.

Komentara 1

Avatar Trpimir
Trpimir
12:44 24.09.2020.

Samo shonjo bez karaktera i bez osobnosti moze trpiti ovu razvedenicu nisko celo debela glava. 😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije