Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jučer smo ga gledali

Nakon dugih 16 godina mnogima omiljeno TV lice napušta Novu TV!

Foto: Nova TV
1/3
06.05.2019.
u 11:20

Nastavlja se val odlazaka s Nove TV. Nakon zadarskog dopisnika Šime Vičevića te reportera Vanje Margetića Novu TV nakon dugih 16 godina odlučio je napustiti i Dorijan Elezović

Nakon dugih 16 godina Novu TV odlučio je napustiti novinar, reporter i voditelj Dorijan Elezović. Dorijana smo još protekle nedjelje imali priliku gledati u voditeljskoj ulozi humanitarne utrke ''Wings for Life World Run'' u Zadru pa nitko nije mogao ni naslutiti da svestrani Riječanin uskoro više neće biti zaposlenik Nove TV. Da odlazi s najgledanije komercijalne televizije Elezović nam je potvrdio u kratkom telefonskom razgovoru.

– Istina je da odlazim. Ma nekada vam jednostavno ponestane izazova. Shvatio sam da se želim razvijati i u drugim smjerovima – kazao je za Večernji list Dorijan koji je po mnogima omiljeno TV lice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dorijan Elezović (@dorijanelezovic) on

Elezović se proteklih godina pritajio s malih ekrana i posvetio radu na portalu Nove TV, no unatoč tome bio je uključen u gotovo sve važnije televizijske projekte. Uz utrku ''Wings For Life World Run'', Dorijan je od samih početaka bio angažiran i na projektu Nove TV i Zaklade Ana Rukavina ''Želim život''. Uz to, vodio je i specijalne emisije poput onih posvećenih Oscarima ili pak kraljevskom vjenčanju. Prošle godine na male ekrane vratio se emisijom ''Život priča priče'' za koju ističe da je jedan od najemotivnijih projekata u kojima je sudjelovao. Život pred kamerom neće mu nedostajati jer, kako kaže, s malih ekrana ne namjerava potpuno otići.

– I dalje ću raditi ono što sam radio i do sada, kao novinar i voditelj, ali kao freelancer. S Novom TV stoji mogućnost da i dalje surađujemo na projektima. Osim toga, bavit ću se i PR-om, medijskim konzaltingom, društvenim mrežama, ali i podučavanjem mladih novinara i onih koji to žele postati, a u tome im mogu pomoći jer imam mnogo iskustva – ističe Elezović koji je dugi niz godina bio reporter Dnevnika Nove TV, ali i voditelj magazinske emisije Scena. Većinu svog televizijskog staža proveo je na Novoj TV, a jedno vrijeme radio je i za RTL, kanal RI, makedonsku državnu televiziju i OBN te pisao za tiskana izdanja, a kratko se okušao i na radiju.

Najveću popularnost stekao je zahvaljujući showu ''Story Super Nova'' koji mu je otvorio vrata medijskog svijeta kojim i dalje namjerava uspješno ploviti. – Vesele me novi izazovi, nova poznanstva, ali i prilika da pomognem u poslovanju svima onima kojima je to potrebno. S Nove TV odlazim s mnogo iskustva, dobrih prijatelja i uspomena – zaključuje za kraj Elezović.
 
Podsjetimo, nešto ranije Novu TV napustio je i zadarski dopisnik Šime Vičević, ali i reporter Vanja Margetić koji su se, baš kao i Elezović, zaželjeli novih profesionalnih izazova.

Pogledajte i gdje su i što rade bivše prve dame TV-a.

 

Ključne riječi

Komentara 8

EL
elkomadante
11:48 06.05.2019.

možda bi urednici trebali dati ostavku ?

Avatar Hulk001
Hulk001
11:50 06.05.2019.

Šta će Novoj reporteri??Imaju Jarka.

AN
Antekino
12:31 06.05.2019.

Raspada se Nova,ko i neznani vlasnik ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije