Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemima nikad kraja

Nakon drame s automobilom Nikolina Ristović požalila se pratiteljima:'Opet nam je COVID pomrsio račune'

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
22.11.2021.
u 12:11

"Kampanja je trebala biti već uvelike snimljena, no što zbog bolesnih, što zbog sumnjivih, što zbog nepovoljnog horoskopa, ne uspijevamo se uglazbiti. Uvijek negdje iskoči neka krivo odsvirana nota", otkrila je Nikolina Ristović pratiteljima

Bivša televizijska voditeljica Nikolina Ristović ex. Pišek (45) u rujnu prošle godine odlučila je ponovno oživjeti modni brend “Guilty or Innocent” koji je prije nekoliko godina pokrenula s modnim dizajnerom Borisom Banovićem, ali s nešto drukčijom vizijom. Nikolina je kreirala liniju dječje odjeće koja se ističe iz mase i osvaja na prvu, a u prvoj kampanji koja je ugledala svjetlo dana krajem prošle godine ulogu je dobila i njezina 6-godišnja kći Una Sofija. 

Iako je nova kampanja trebala već ugledati svjetlo dana, to se još nije dogodilo, a Nikolina je svojim pratiteljima otkrila i zbog čega. 

"I opet nam je COVID pomrsio račune. Kampanja je trebala biti već uvelike snimljena, no što zbog bolesnih, što zbog sumnjivih, što zbog nepovoljnog horoskopa – ne uspijevamo se uglazbiti. Uvijek negdje iskoči neka krivo odsvirana nota", požalila se Nikolina. 

"Sva sreća da imam jednu iskusnu malu koja s lakoćom odrađuje fotografske zadatke. Iako joj je tek šest godina, ima fantastičnu viziju, oko profesionalca i zlatni rez u malom prstu. Hvala ti moja mala ljubavi ❤️, spašavaš stvari kada sve opcije nestanu", dodala je voditeljica aludirajući na svoju kći Unu Sofiju. 

"Ali, ne odustajemo.Obećavam jednu dobru kampanju i zdrave modele, do tada moram i ja biti dovoljno dobra", zaključila je Nikolina za kraj. 

Podsjetimo, Nikolina je prije nepunih mjesec dana pratiteljima na Instagramu otkrila da joj je ukraden skupocjeni automobil. Krađu je odmah prijavila policiji, a za pomoć je zamolila i pratitelje. Srećom, potraga je ubrzo uspješno okončana i Nikolinin automobil pronađen je u Zagrebu i vraćen vlasnici.

"Hvala svima, a posebno djelatnicima Prve i Pete policijske postaje. Bilo je kratko i napeto", otkrila je tada Ristović. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Alanom Hržicom 

 

 

Komentara 8

Avatar IIII4
IIII4
13:46 22.11.2021.

Kao mlađi sam bio zaljubljen u ovu tetu ali bila je dosta starija od mene. Kako vrijeme ide još će postati i mlađa od mene.

ZG
Zeljko Grabar
13:35 22.11.2021.

Ponovo jedna verikala morala i stvaralacke kreativnosti. Samo gdje ju pronadju?

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
13:26 22.11.2021.

Kriva. Po svim točkama optužnice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije